Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Åben planløsning til badeværelset. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelser med adgang til pool

Deluxe-værelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Åben planløsning til badeværelset. Terrasse med adgang til pool.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelser, junior-suiter

Familie-værelser, junior-suiter med to separate soveværelser og et opholdsrum med sofa og spisebord. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso-maskine og kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse.

Værelsesstørrelse: Ca. 106 kvm.
Antal personer: 2-6 personer.

Familie-værelser, junior-suiter med privat pool

Familie-værelser, junior-suiter med privat pool. To separate soveværelser og et opholdsrum med sofa og spisebord. En dobbeltseng og to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso-maskine og kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser og toilet.

Værelsesstørrelse: Ca. 106 kvm.
Antal personer: 2-6 personer.