Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

870 bedømmelser
Meget godt
 
516
Godt
 
245
Middel
 
64
Mindre godt
 
28
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

04-08-2019

af MtBlancJH Kolding, Danmark

5-stjernet afslappetluksus

En god oplevelse på Hotel Garonda i 2015 skulle efterprøves i år, da hotellet har været gennem en opgradering på pool og restaurant området. Det eneste lille minus i 2015 var restauranten,som var kedelig indrettet. Dette er i høj grad løst - restauranten er hyggelig, og udendørs servering er fantastisk med udsigt over Middelhavet. Personalet er professionel, imødekommende og hjælpsom. Rooftop området er fantastisk, og kompenserer for det mindre poolområde ved restauranten, og genial løsning. Vi kom tilbage til dette hotel, for at se om opgraderingen var lykkedes, og vi er i den grad blevet positivt overrasket, - et godt hotel er blevet endnu bedre - godt gået

 
17-07-2019

af 100henrikt Aalborg, Danmark

Lækkert hotel

Dejlig beliggenhed, lige ned til dejlig sandstrand. Lækre værelser med flotte badeværelser. Rent,pænt og nyt overalt. Personalet er yderst professionelle og meget hjælpsomme. Alle er venlige og du føler dig velkommen. Vi bestilte halvpension, det kan anbefales. Du kan vælge mellem 3 restauranter til aften,mad af høj klasse. Morgenmaden er af høj standard. Sengene er utrolig komfortable og store. Dejlig pool og flot indendørs pool. Kan kun anbefales. Kommer bestemt igen.

 
10-05-2017

af 790bjarnej

Dejligt hotel

Min kone og jeg havde brug for lidt ferie og jeg fandt hotellet her udfra beliggenhed og anmeldelser på TripAdvisor. Vi var spændt på kvaliteten af hotellet hvilket dog ikke var nødvendigt. Hotellet er fuldt hvad det lover et luksushotel med dejlige store værelser. Services er på højt niveau reception har med et ja selvfølgelig klaret alle vores spørgsmål og ønsker. Et hotel som vil blive husket af os og anbefalet til alle der ønsker hygge og høj kvalitet til en fair pris. At hotellet så kun er for voksne over 18 år gør ydermere at atmosfæren er stille og afslappende. Lige hvad vi havde brug for.

 
22-07-2015

af MtBlancJH Kolding, Danmark

5-stjernet afslappet luksus

Et fremragende hotel med en professionel og venlig betjening fra receptionen til restauranten og poolen. Stranden ligger lige uden for døren Morgenmaden byder på alt hvad man kan ønske sig, og den kan nydes inde eller ude på terrassen. Værelse med fantastisk udsigt over Palma Bugten, der er rent på værelset, og overalt på hotellet, Hotellet ligger i den mere stille del af aften/nattelivet En yderst positiv oplevelse

 
26-02-2015

af helleryea Trige, Danmark

Mallorca

Et skønt hotel. 10 min kørsel fra lufthavnen, 10 m fra vandet. God varieret buffet og højt service niveau. Super god hygiejne. Et sted man virkelig føler sig hjemme. Vi elsker at prøve noget nyt, men er vendt tilbage til dette hotel 3 gange..