Pure Salt Garonda

Pure Salt Garonda ligger over den fine og lange sandstrand i Playa de Palma. Her kan du nyde et stilfuldt poolområde og se ud mod stranden eller bare slappe af og nyde udsigten fra en solstol på tagterrassen - hvor en smuk solnedgang er garanteret. Halvpensionen inkluderer forskellige valg af restauranter, både inden- og udenfor hotellet. Aldersgrænsen for at bo på Pure Salt Garonda er 18 år.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til Spanien i afrejseperioden 24/2 2024-31/3 2025.  Book senest den 29. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger i perioden 24-29/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2 personer. Junior-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pure Salt Garonda har et stort poolområde med udsigt over stranden. Der er solstole og parasoller og poolhåndklæder er inkluderet. Du kan også gå op til hotellets Sky Bar på taget, hvor der er et mere lavvandet pool, komfortable solstole med madrasser og en bar – med en fantastisk udsigt.

Pure Salt Garonda kan tilbyde tre restauranter. Garonda Restaurant byder på en flot udsigt over stranden og havet og serverer en dejlig morgenmadsbuffet, lette måltider i løbet af dagen og middagen bestilles fra menuen. Mikel & Pintxo på promenaden har åbent fra frokost til sen aften og serverer tapas, kød- og fiskeretter og det klassiske spanske køkken - paella. L'A Trattoria Pizzería by L'Arcada er en af de ældste og kendte restauranter i Playa de Palma og her serveres selvfølgelig pizza og pasta, men også kød- og fiskeretter - her står kokken Renoto for gryderetter.

I hotellets spa kan du gratis benytte sauna, dampsauna, jacuzzi og den opvarmede indendørs pool, behandlinger mod betaling. Aftenunderholdning i højsæsonen.

Lej gerne en cykel, hvor du kan cykle langs gang- og cykelstien ind til Palma by sidst på eftermiddagen og nyd shopping, en drink og en god middag - du kan også tage den lokale bus, der kører lige uden for hotellet. Trafikkeret vej skal krydses for at nå stranden.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra menu)

Morgenmaden serveres kl. 07.45-10.45 og aftensmaden kan indtages på hotellets à la carte restaurant Garonda til kl. 19.00, hos Mikel & Pintxo eller på den italienske à la carte restaurant L'A Trattoria Pizzería ved L'Arcada, cirka 100 meter fra hotellet.

Alle hoteller i Playa de Palma

Nautic Hotel & Spa

Hotel Nautic Hotel & Spa ligger i Can Pastilla på Mallorca. Hotellets tagterrasse med loungebar er det perfekte sted at slappe af og bare være. San Antonio de la Playas lystbådehavn og den lange strand er ikke langt væk, og du kan nemt komme til Palma med den lokale bus på under en halv time.

Las Arenas

Las Arenas er et pænt hotel i lys skandinavisk stil i Can Pastilla, få kilometer uden for Palma by. Hotellet er velegnet til dem, der ønsker at bo tæt på stranden med restauranter og barer og byen Palmas store udvalg af restauranter, underholdning og shopping i cykelafstand.

HM Alma Beach

HM Alma Beach er et moderne og pænt indrettet hotel med central beliggenhed i den lille by Ca'n Pastilla, øst for Palma by. Hotellet har to pools, den ene er placeret på taget sammen med en lækker tagbar. Velkommen til et dejligt hotel kun for voksne!

HM Tropical

HM Tropical er et moderne hotel beliggende et stenkast fra stranden og med et hyggeligt poolområde på taget. Her bor du i stilrene værelser med en dejlig udsigt over havet. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen og der er mulighed for at tilkøbe halvpension.

Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo er et familievenligt lejlighedshotel nær den gode strand i Playa de Palma. I hotellets frodige have er der to poolområder, et for familier og et for dem som ønsker mere fred og ro. Her bor du i moderne lejligheder og kan lave mad selv, der er dog mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension. Forkæl dig selv i hotellets spa.

JS Palma Stay

Forkæl dig selv med en tiltrængt pause fra hverdagen sammen med nogen du holder af - uden krav og uden børn. På fine JS Palma Stay i Ca'n Pastilla er det nemlig kun for gæster over 16 år. Så synk ned i poolens jacuzzidel eller gå hånd i hånd i et par minutter ned til den hvide, bløde sandstrand og tag et svalende dyp eller to.

Paradiso Garden

Paradiso Garden er et pænt og stilfuldt hotel nær den lange og fine sandstrand i Playa de Palma. Ved poolområdet kan man hænge ud om dagen og der spilles dejlig musik om aftenen. Er cykling noget for dig, er her både cykelgarage og værktøj, når du kommer tilbage fra din cykeltur i Mallorcas smukke natur. Der er også en indendørs pool, sauna og dampbad til afslapning. Morgenmadsbuffet og brunch indgår!

BQ Aguamarina Boutique Hotel

BQ Aguamarina Boutique Hotel ligger direkte over havnen i Can Pastilla og uden for hotellet finder du et væld af taverner, der inviterer dig til at spise med spanske smage. En kort gåtur fra hotellet ligger den fine sandstrand, men du kan også bade i hotellets pool på tagterrassen med en strålende udsigt over havet og hvor du også kan du se lysene fra Palma i horisonten.

HM Ayron Park

HM Ayron Park har en uovertruffen udsigt fra tagterrassen, hvor du finder to af hotellets fem pools. Her kan du blive hele dagen med at svømme og afslutte dagen med en smuk solnedgang og se byen Palma oplyst til aftenens underholdning. Dette voksenhotel har en aldersgrænse på 18 år. Slap af i hotellets spa, tag en cykeltur ind til Palma og nyd god mad, livet og dig selv.

HM Dunas Blancas

HM Dunas Blancas er et pænt og stilfuldt hotel i Playa de Palma. Hotellet ligger direkte på den lange og fine sandstrand langs promenaden, der er velegnet til en tidlig morgenvandring, en cykeltur ind til Palma eller en aftentur efter middagen. Hotellet har tre pools med solstole, men der er også ekstra komfortable loungesofaer til at slappe af i.

Riu Concordia

Riu Concordia ligger nær den fine strand i Playa del Palma. Her tilbringes dagene ved det store og smukke poolområde med nogle afstikkere til en dukkert i havet. Træn i fitnessrummet, tag en forfriskende gåtur langs strandpromenaden eller lej en cykel og oplev byen Palma, som du kan nå via en smuk cykelsti. Tilkøb gerne halvpension for en bekvem ferie!

Riu Bravo

Hos Riu Bravo er All Inclusive inkluderet i prisen, og her bor du tæt på både stranden og centrum af Playa de Palma. Hotellet lokker med flere pools, mange aktiviteter og afslappende spa-behandlinger. Omgivelserne byder på shopping, spændende underholdning og en levende atmosfære i sommermånederne.