Las Arenas

Las Arenas er et pænt hotel i lys skandinavisk stil i Can Pastilla, få kilometer uden for Palma by. Hotellet er velegnet til dem, der ønsker at bo tæt på stranden med restauranter og barer og byen Palmas store udvalg af restauranter, underholdning og shopping i cykelafstand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1 person, 2 personer eller 2-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 75 m
Til centrum: 9,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Las Arenas ligger lige over sandstranden i Can Pastilla, en lille landsby, hvor turister og lokale blandes i små barer og restauranter. Fra Can Pastilla kan du stadig cykle på fine cykelstier ind til byen Palma - der er cirka 9 kilometer til katedralen, hvor byen begynder. Foretrækker du at tage bussen, er der gode forbindelser til Palma og også til lufthavnen.

Hotellet har en buffetrestaurant, hvor du kan spise morgenmad og middag. Der er også et cafeteria/bar-lounge og en skybar med snackservice.

Las Arenas byder på to pools, en pool med solstole og parasoller og en infinity pool på taget med solterrasse, solstole, parasoller, ekstra komfortable balinesiske senge og en smuk udsigt over havnen og havet. Poolhåndklæder indgår.

Hvis du vil træne, er der fitnessrum, dampbad og sauna. Cykeludlejning er også tilgængelig på hotellet. Aftenunderholdning.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Bagageopbevaring. Vaskeservice mod betaling. Busstoppested omkring 100 meter fra hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmad- og middagsbuffet)

Værd at vide

Flytrafikken er forstyrrende.Nattelivet omkring hotellet kan virke støjende i sommermånederne.

Alle hoteller i Playa de Palma

Nautic Hotel & Spa

Hotel Nautic Hotel & Spa ligger i Can Pastilla på Mallorca. Hotellets tagterrasse med loungebar er det perfekte sted at slappe af og bare være. San Antonio de la Playas lystbådehavn og den lange strand er ikke langt væk, og du kan nemt komme til Palma med den lokale bus på under en halv time.