Nautic Hotel & Spa

Hotel Nautic Hotel & Spa ligger i Can Pastilla på Mallorca. Hotellets tagterrasse med loungebar er det perfekte sted at slappe af og bare være. San Antonio de la Playas lystbådehavn og den lange strand er ikke langt væk, og du kan nemt komme til Palma med den lokale bus på under en halv time.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Enkelt-værelser for 1 person. Familie-værelser for 2-4 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Nautic Hotel & Spa er et moderne hotel beliggende på promenaden i Can Pastilla. Det er designet og indrettet i en urban og minimalistisk stil og har en unik beliggenhed tæt på butikker, restauranter og barer.

Udsigten fra hotellets tagterrasse er fantastisk. Her kan du slappe af ved poolen eller få noget at spise eller drikke fra loungebaren. Derudover er der en buffetrestaurant, der serverer morgenmad og tilbyder show cooking og temamiddage.

Hotellets spa er stedet, hvor du kan forkæle dig selv med et termisk ritual og forskellige behandlinger, alt sammen mod betaling. Hotellet har et stort opbevaringsrum til cykler, så hvis du medbringer din egen cykel til Mallorca, er der et opbevaringsrum og også et lille cykelværksted på hotellet. Der er også et fitnessrum for dem, der ønsker at holde aktivitetsniveauet oppe i ferien.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension

Alle hoteller i Playa de Palma

Las Arenas

Las Arenas er et pænt hotel i lys skandinavisk stil i Can Pastilla, få kilometer uden for Palma by. Hotellet er velegnet til dem, der ønsker at bo tæt på stranden med restauranter og barer og byen Palmas store udvalg af restauranter, underholdning og shopping i cykelafstand.

HM Alma Beach

HM Alma Beach er et moderne og pænt indrettet hotel med central beliggenhed i den lille by Ca'n Pastilla, øst for Palma by. Hotellet har to pools, den ene er placeret på taget sammen med en lækker tagbar. Velkommen til et dejligt hotel kun for voksne!

HM Tropical

HM Tropical er et moderne hotel beliggende et stenkast fra stranden og med et hyggeligt poolområde på taget. Her bor du i stilrene værelser med en dejlig udsigt over havet. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen og der er mulighed for at tilkøbe halvpension.

Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo er et familievenligt lejlighedshotel nær den gode strand i Playa de Palma. I hotellets frodige have er der to poolområder, et for familier og et for dem som ønsker mere fred og ro. Her bor du i moderne lejligheder og kan lave mad selv, der er dog mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension.

JS Palma Stay

Forkæl dig selv med en tiltrængt pause fra hverdagen sammen med nogen du holder af - uden krav og uden børn. På fine JS Palma Stay i Ca'n Pastilla er det nemlig kun for gæster over 16 år. Så synk ned i poolens jacuzzidel eller gå hånd i hånd i et par minutter ned til den hvide, bløde sandstrand og tag et svalende dyp eller to.