JS Palma Stay

Forkæl dig selv med en tiltrængt pause fra hverdagen sammen med nogen du holder af - uden krav og uden børn. På fine JS Palma Stay i Ca'n Pastilla er det nemlig kun for gæster over 16 år. Så synk ned i poolens jacuzzidel eller gå hånd i hånd i et par minutter ned til den hvide, bløde sandstrand og tag et svalende dyp eller to.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer. Trippel-værelser for 3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

JS Palma Stay er et fint hotel tæt på stranden for voksne livsnydere over 16 år. To pools, som hver har en jacuzzisektion, samt en olympisk 25 meters indendørs pool der er opvarmet. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Poolbar, lige ved poolkanten, hvor du kan bestille fra poolen. Spa med behandlinger mod betaling. I spaen er der mulighed for at få massage, og der er en pool, sauna og hamam.

Buffetrestaurant (mænd skal bære lange bukser og generel nobel påklædning kræves). Gratis wifi på hele hotellet. Gratis fitness med cardiomaskiner og vægte. Billiard mod betaling. Livemusik. Cykelcenter med cykeludlejning på hotellet. Med beliggenhed tæt på lufthavnen er der en kort og nem transfer til hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet), drikkevarer indgår ikke.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Playa de Palma

Nautic Hotel & Spa

Hotel Nautic Hotel & Spa ligger i Can Pastilla på Mallorca. Hotellets tagterrasse med loungebar er det perfekte sted at slappe af og bare være. San Antonio de la Playas lystbådehavn og den lange strand er ikke langt væk, og du kan nemt komme til Palma med den lokale bus på under en halv time.

Las Arenas

Las Arenas er et pænt hotel i lys skandinavisk stil i Can Pastilla, få kilometer uden for Palma by. Hotellet er velegnet til dem, der ønsker at bo tæt på stranden med restauranter og barer og byen Palmas store udvalg af restauranter, underholdning og shopping i cykelafstand.

HM Alma Beach

HM Alma Beach er et moderne og pænt indrettet hotel med central beliggenhed i den lille by Ca'n Pastilla, øst for Palma by. Hotellet har to pools, den ene er placeret på taget sammen med en lækker tagbar. Velkommen til et dejligt hotel kun for voksne!

HM Tropical

HM Tropical er et moderne hotel beliggende et stenkast fra stranden og med et hyggeligt poolområde på taget. Her bor du i stilrene værelser med en dejlig udsigt over havet. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen og der er mulighed for at tilkøbe halvpension.

Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo er et familievenligt lejlighedshotel nær den gode strand i Playa de Palma. I hotellets frodige have er der to poolområder, et for familier og et for dem som ønsker mere fred og ro. Her bor du i moderne lejligheder og kan lave mad selv, der er dog mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension.