Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 9 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Hotellet var fint men Apollos markedsføring af hotellet var ikke ok. Vi havde via Apollos reklame for hotellet fået den opfattelse at det var et voksen hotel +16 år, hvilket ikke var korrekt. Dernæst havde vi opgraderet værelset da vi igen havde fået det indtryk at det så ville være et større værelse og med kaffemaskine. Ingen af delene var tilfældet! Her føler vi os meget snydt. Det blev påpeget over for Apollo guiden som skulle vende det med sin overordnet og vende tilbage. Vi hørte aldrig noget. Meget dårlig service!!!!! Selve spisesalen (morgenmad) kunne godt have bedre kaffe. Pulverkaffe er altid skidt

Bekræftet køb : 2021-08-08


10 ud af 10

+
Venligt personale beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2021-08-01


9 ud af 10

+
God beliggenhed og et super personale
-

Bekræftet køb : 2021-07-25


8 ud af 10

+
super gode værelser, fin udsigt, fine pools og meget imødekommende personale, velorganiseret
-
morgenmåltidet var helt fint, halvpensionen om aftenen er ikke værd at skrive hjem om og var kedeligt. Dette kunne klart forbedres, og derved vil helhedsindtrykket af hotellet blive løftet

Bekræftet køb : 2021-07-25


10 ud af 10

+
Beliggenheden og den flotte indretning
-
Bedre info omkring hvad man må ved poolen. Man måtte ikke have luftmadras el spille bold - man måtte ikke benytte poolen på 1. sal hvilket ikke var beskrevet på hjemmesiden. For få liggestole.

Bekræftet køb : 2021-07-18


7 ud af 10

+
Udsigten fra tagterrassen og afstanden til stranden. Hyggeligt område og tæt på bus.
-
Spisetider som var opdelt mellem all inclusive kunder og halvpension. Halvpensionsgæsterne, som Apollo tilbyder, kunne spise morgenmad fra 9.00-10.30 og aftensmad fra 20.00-21.30. Meget dårlige tidspunkter særligt med aftensmaden. Kommunikationsbesvær, når fleste ansatte på hotellet ikke kan engelsk overhovedet (kun få i receptionen kunne engelsk).

Bekræftet køb : 2021-07-18


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-06-27


9 ud af 10

+
Lækkert hotel smukt og indbydende.
-
Virkelig kedelig aftensmad. Brødet var hårdt og umulig at skære el tygge igennem. Pomfritterne var ikke færdig tilberedt. Grønsagerne var udkogte. Kødet var tørt. Fandt hår i maden. Bestiller aldrig halv pension igen.

Bekræftet køb : 2021-06-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

803 bedømmelser
Meget godt
 
297
Godt
 
306
Middel
 
112
Mindre godt
 
50
Dårligt
 
38

5 nyeste bedømmelser

28-09-2021

af martinhK8884HM

Virkelig skønt hotel

Første gang vi besøgte dette hotel, men helt sikkert ikke sidste. Maria checkede os ind. Strålede som en sol, og var VIRKELIG sød og venlig. De gælder i øvrigt alle vi havde kontakt til i receptionen under hele ferien. Dejligt nyt og rent hotel. Værelserne er lidt små, men ALT er i perfekt stand. Vi havde et Premium Swim-Up Lateral Sea View værelse. Her havde vi den skønneste terrasse med tilhørende pool, som vi kun delte med værelserne på denne etage (1. etage)., så ingen kamp om solsenge. Morgenmaden er rigtig fin, med tilpas stort udvalg. Aftensmaden er en lille smule skrabet i forhold til andre hoteller i samme prisklasse i samme område, men stadig ganske fin. De lette frokostretter der kan købes i poolbaren er rigtig fine, og til en meget fornuftig pris. Det samme gælder hotellets drikkevarer incl. drinks/cocktails. Super dejligt ophold. Vi anbefaler helt klart dette hotel.

 
06-09-2021

af Niels U København, Danmark

Er faktisk et fint hotel

Sikkert også med få ændringer 4 stjerner værd - men der er et par detaljer jeg fandt temmelig irriterende. F.eks at der til morgenmad og ved poolområdet er konstant muzak (det meste af det temmeligt irriterende) der hvis det er tænkt som baggrundsmusik er alt for højt.Det er mit indtryk at det fortsatte både til frokost og aften - det oplevede jeg dog ikke selv da vi kun havde morgenmad incl. I vores teknologiske tidsalder hører de fleste deres medbragte musik med earpods eller høretelefoner Elevatorerne er få og små og meget langsomme - hvilket er ekstra irriterende i en coronatid Hotellet skilter med at det ikke er tilladt at reservere solstole - men gør absolut ingenting ved det når det sker i større stil. En enkelt morgen var halvdelen i området til venstre for poolen optaget og stod ubenyttede i flere timer inden der dukkede nogen op. Det blev bedre til slut på mit ophold - sikkert fordi det tyndede ud i gæsterne Det posetive er at jeg oplevede personalet som søde og venlige uden undtagelse Morgen bordet bød på et pænt udvalg - som så til gengæld stort set ikke ændrede sig de 10 dage jeg var der - men det var OK. Værelserne er ikke voldsomt store - men store nok til et par da man må formode at det meste af dagen tilbringes udendørs eller ihvertfald uden for rummet. Daglig fin rengøring og sengeredning. hilsen vær. 222 ultimo august 2021

 
16-08-2020

af Rejsepier København, Danmark

DÅRLIGT HOTEL

Dette hotel kan ikke anbefales det er på ingen måde 4 stjerner værd vi fik et værelse der var 20 kvm til 3 personer , badet var så dårligt vandet lob ud over gulvet da afløbet ikke var stort nok der stod udsigt til hav men vi fik udsigt til gade og der var larm fra tidlig morgen , maden var utrolig dårlig specielt morgen maden brødet var tørt og hårdt som sten frugt var kedeligt og ikke frisk juice var ikke frisk presset men kom fra karton deres hygiejne i restauranten var ikke optimal og alt for mange mennesker samlet vi kommer aldrig igen til dette dårlige hotel som var købt igennem sunweb

 
08-08-2019

af carolinelundberg Karon Beach, Thailand

Fint hotel

Pæne rene faciliteter. Gode men små værelser, dog ikke noget problem for os selvom vi var 2 voksne og et barn. Begge pools er lækre og rene. Generelt et flot og lækkert indrettet hotel. Maden var okay, der var mange muligheder, men ikke noget super spændene udvalg. Fantastiske altaner!

 
07-07-2019

af 259miaa Esbjerg, Danmark

Virkelig flot og eksklusivt hotel

På dette hotel er der skruet op for kvalitet og atmosfære. Det er et super smukt hotel der ligger i den rolige ende af playa de palma, trukket væk fra de vilde bar gader. Hotellet ligger i første række ud til stranden, så hvis man bestiller et værelse med havudsigt ligesom vi gjorde, så får man ikke en bedre udsigt andre steder. På toppen af hotellet er der en pool hvorfra der også er den smukkeste panoramaudsigt ud over havet. Dertil er der et større poolområde ved jorden. Man skal bare være opmærksom på at man skal lægge sine håndklæder om morgenen hvor man gerne vil ligge, for ellers kan det være svært at få en plads. Hvis du gør det skal du være ved poolen senest klokken 10, ellers bliver dine håndklæder fjernet da man ikke må optage plads man ikke bruger, det er der også skiltet med, der er bare nogen der åbenbart ikke ser det. Hotellet får mine varmeste anbefalinger.