FERGUS Club Mallorca Waterpark

FERGUS Club Mallorca Waterpark er et svømmeparadis for dig og din familie med et stort vandland med ni vandrutsjebaner og flere pools - alt inkluderet, også All Inclusive. Der er to andre poolområder, hvoraf det ene kun er for børn, der elsker at bade. I løbet af dagen er der masser at lave for både store og små med børneklubber, yoga og shows. Hotellet ligger i gåafstand fra stranden i Magaluf.


Værelsestyper

Suiter for 2-5 personer, heraf 3 børn. Superior-suiter for 2-5 personer, heraf 3 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 4 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

FERGUS Club Mallorca Waterpark har tre store poolområder, der er som skabt til sjove dage i solen. Vandlandet har ni vandrutsjebaner, tre pools og en poolbar. Man skal være mindst 10 år eller 120 cm høj for at bruge i vandrutsjebanerne. Et poolområde med to børnepools inklusive to vandrutsjebaner, og en af poolerne er en splashpool. Et poolområde med en stor pool og en poolbar kun for gæster, der bor i superior-suiterne. Solstole og parasoller ved hvert poolområde. Poolhåndklæder mod et depositum.

Hotellet har to restauranter, en buffetrestaurant, hvor man kan spise morgenmad, frokost og middag, og buffetrestauranten Magnus for gæster, der bor i superior-suiterne. Laktosefri, veganske, vegetariske og glutenfri retter er tilgængelige efter anmodning. Fire barer, herunder en pool- og snackbar og en poolbar for gæster, der bor i superior-suiterne.

I løbet af dagen og aftenen arrangerer hotellet forskellige aktiviteter og sportsgrene, som du og din familie kan deltage i, herunder forskellige konkurrencer, yoga, danseundervisning, vandpolo, vandgymnastik og underholdning som shows, live musik og minidisko. Du kan også træne i hotellets fitnessrum. Bordtennis. Billard mod betaling. Hotellet har et separat område kaldet Pongos Club med børneklub for børn 2-4 år, 4-8 år og 8-12 år med engelsktalende personale, stor legeplads med fodboldbane og basketballbane - legepladsen er delvist skygget af træer. Udlejning af cykler. Massage mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeri mod betaling. Parkeringsplads mod betaling. Der er ca. 300 meter til sandstranden i Magaluf. Fra hotellet og ned til stranden er gaderne fyldt med restauranter, barer og butikker. Fra Magaluf går der busser ind til Palma by til en shoppingtur eller en aften på en hyggelig tapasbar.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Med All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i en af hotellets barer, kl. 10.00-24.00

For gæster i superior-suiterne inkluderer også:

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Magnus, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet i restaurant Magnus, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet i restaurant Magnus, kl. 18.30-21.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i baren Magnus, kl. 11.00-18.00

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er gyldig fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Billederne er skitser og vil blive opdateret, så snart Apollo modtager rigtige billeder af hotellet. Skitserne kan afvige fra virkeligheden. Billederne af værelsestyperne er ikke skitser.

Alle hoteller i Palma Nova & Magaluf

Melia Calvia Beach

Hotel Melia Calvia Beach er et pænt hotel med et moderne touch. Her kan du slappe af ved en af hotellet pools, på den nærliggende sandstrand eller forkæle dig selv med en behandling på hotellets spa.

Zel Mallorca

Zel Mallorca er et hyggeligt og stilrent hotel, som ligger ved den fine Palmanova-strand og er et super godt valg til voksne, som vil nyde en ferie på tomandshånd. Den bløde sandstrand er fantastisk, men du kan også slappe af og nyde solen ved hotellets skønne pool.

Sol Lunamar Palmanova

Sol Lunamar Palmanova er det perfekte hotel for dig over 16 år, der ønsker at bo centralt i Palma Nova på Mallorca. Hotellet ligger lige over den fine sandstrand Son Matias og her har du kort gåtur til restauranter, barer, natklubber og butikker.

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, der ligger højt på en klippe, er et moderne hotel med en infinity-pool på taget, hvorfra du har en enestående udsigt over Palma-bugten. Forkæl dig selv med en behandling i hotellets thalasso-spa, nyd god musik om aftenen eller tag den lokale bus til den travle by Palma. Hotellet ligger også kun en kort gåtur til stranden i Magaluf.

Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa på Mallorca har en skøn beliggenhed på en klippe med strålende udsigt over Magaluf-stranden. Der er gåafstand til barer og restauranter i centrum af Magaluf.