Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa på Mallorca har en skøn beliggenhed på en klippe med strålende udsigt over Magaluf-stranden. Der er gåafstand til barer og restauranter i centrum af Magaluf.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til Spanien i afrejseperioden 24/2 2024-31/3 2025.  Book senest den 29. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser, med undtagelse af rejser til Alicante, Madrid eller Barcelona, hvor rabatkoden SPRINGCITY skal anvendes.

Gælder nye bookinger i perioden 24-29/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa ligger højt over stranden i Magaluf, og for at nå sandstranden, 50 meter under hotellet, kan du tage trappen eller elevatoren, der åbner midt i juni og lukker kl. 21.30. Hotellet råder over et poolområde med en pool, børnepool, solstole og parasoller samt pool- og snackbar. Balinesiske senge mod betaling. Poolhåndklæder mod depositum.

I hotellets buffetrestaurant Orquidea serveres morgenmad, frokost og middag. Dresscoden - lange bukser eller pænere shorts til middagen. I pool- og snackbaren serveres lette måltider og drikkevarer i løbet af dagen. En bar, der holder åbent om aftenen indtil midnat.

Hotellet har et fitnessrum. Billard og dart. Legerum. Daglige aktiviteter og aftenunderholdning.

Gratis wifi på hele hotellet. Strygefaciliteter efter forespørgsel i receptionen. Parkering mod betaling. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Restauranten ligger en etage op, som nås via trapper. Der er også et par skridt fra receptionen til elevatoren. En stejl bakke fører op til hotellet. Hotellet er populært blandt unge i højsæsonen, og støj fra baren kan derfor opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres k.l 08.00-10.30 og middagen kl. 19.00-22.00.

Alle hoteller i Palma Nova & Magaluf

Melia Calvia Beach

Hotel Melia Calvia Beach er et pænt hotel med et moderne touch. Her kan du slappe af ved en af hotellet pools, på den nærliggende sandstrand eller forkæle dig selv med en behandling på hotellets spa.

Zel Mallorca

Zel Mallorca er et hyggeligt og stilrent hotel, som ligger ved den fine Palmanova-strand og er et super godt valg til voksne, som vil nyde en ferie på tomandshånd. Den bløde sandstrand er fantastisk, men du kan også slappe af og nyde solen ved hotellets skønne pool.

Sol Lunamar Palmanova

Sol Lunamar Palmanova er det perfekte hotel for dig over 16 år, der ønsker at bo centralt i Palma Nova på Mallorca. Hotellet ligger lige over den fine sandstrand Son Matias og her har du kort gåtur til restauranter, barer, natklubber og butikker.

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, der ligger højt på en klippe, er et moderne hotel med en infinity-pool på taget, hvorfra du har en enestående udsigt over Palma-bugten. Forkæl dig selv med en behandling i hotellets thalasso-spa, nyd god musik om aftenen eller tag den lokale bus til den travle by Palma. Hotellet ligger også kun en kort gåtur til stranden i Magaluf.