Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa på Mallorca har en skøn beliggenhed på en klippe med strålende udsigt over Magaluf-stranden. Der er gåafstand til barer og restauranter i centrum af Magaluf.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa ligger højt over stranden i Magaluf, og for at nå sandstranden, 50 meter under hotellet, kan du tage trappen eller elevatoren, der åbner midt i juni og lukker hver dag kl. 21.30. Hotellet råder over et poolområde med en pool, børnepool, solstole og parasoller samt pool- og snackbar. Balinesiske senge mod betaling. Poolhåndklæder mod depositum.

I hotellets buffetrestaurant Orquidea serveres morgenmad, frokost og middag. Dresscoden - lange bukser eller pænere shorts til middagen. I pool- og snackbaren serveres lette måltider og drikkevarer i løbet af dagen. En bar, der holder åbent om aftenen indtil midnat.

Hotellet har et fitnessrum. Billard og dart. Legerum. Daglige aktiviteter og aftenunderholdning.

Gratis wifi på hele hotellet. Strygefaciliteter efter forespørgsel i receptionen. Parkering mod betaling. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Restauranten ligger en etage op, som nås via trapper. Der er også et par skridt fra receptionen til elevatoren. En stejl bakke fører op til hotellet. Hotellet er populært blandt unge i højsæsonen, og støj fra baren kan derfor opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres k.l 08.00-10.30 og middagen kl. 19.00-22.00.

Alle hoteller i Palma Nova & Magaluf

Melia Calvia Beach

Hotel Melia Calvia Beach er et pænt hotel med et moderne touch. Her kan du slappe af ved en af hotellet pools, på den nærliggende sandstrand eller forkæle dig selv med en behandling på hotellets spa.

Zel Mallorca

Zel Mallorca er et hyggeligt og stilrent hotel, som ligger ved den fine Palmanova-strand og er et super godt valg til voksne, som vil nyde en ferie på tomandshånd. Den bløde sandstrand er fantastisk, men du kan også slappe af og nyde solen ved hotellets skønne pool.

Sol Lunamar Palmanova

Sol Lunamar Palmanova er det perfekte hotel for dig over 16 år, der ønsker at bo centralt i Palma Nova på Mallorca. Hotellet ligger lige over den fine sandstrand Son Matias og her har du kort gåtur til restauranter, barer, natklubber og butikker.

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, der ligger højt på en klippe, er et moderne hotel med en infinity-pool på taget, hvorfra du har en enestående udsigt over Palma-bugten. Forkæl dig selv med en behandling i hotellets thalasso-spa, nyd god musik om aftenen eller tag den lokale bus til den travle by Palma. Hotellet ligger også kun en kort gåtur til stranden i Magaluf.

FERGUS Club Mallorca Waterpark

FERGUS Club Mallorca Waterpark er et svømmeparadis for dig og din familie med et stort vandland med ni vandrutsjebaner og flere pools - alt inkluderet, også All Inclusive. Der er to andre poolområder, hvoraf det ene kun er for børn, der elsker at bade. I løbet af dagen er der masser at lave for både store og små med børneklubber, yoga og shows. Hotellet ligger i gåafstand fra stranden i Magaluf.