Melia Calvia Beach

  • • Lige ved stranden
  • • Et moderne hotel
  • • Skønt spa
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Melia Calvia Beach er et pænt hotel med et moderne touch. Her kan du slappe af ved en af hotellet pools, på den nærliggende sandstrand eller forkæle dig selv med en behandling på hotellets spa.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenmaden var rigtig god. Derudover var rengøringen på plads her i coronatider. Fine aktiviteter man kan deltage i.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Melia Calvia Beach har tre pools, heraf en separat børnepool og en pool reserveret for gæster med adgang til The Level. Solstole, parasoller og håndklædeservice ved poolområdet. Poolbar. Solstole og parasoller kan lejes på stranden.

Hotellet har flere forskellige restauranter. Market, buffetrestauranten, serverer morgenmad og middag med inspiration fra Middelhavet. Restaurantens terrasse har fantastisk panoramaudsigt over havet. Restaurant Pez Playa er kendt for sine risretter og byder velkommen til både gæster på hotellet og andre. Cape Nao har en beach club (mod betaling) og en restaurant som er et afslappet sted ved stranden, der serverer frokost. I hotellets lobby er der en bar, og den sofistikerede atmosfære gør stedet til et perfekt udgangspunkt for aftenens aktiviteter.

Flot spaafdeling med behandlinger mod betaling. Gratis fitness-faciliteter og indendørspool. Sauna mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Underholdning om aftenen. Børneaktiviteter i hotellets regi med engelsktalende personale. Støj fra nærliggende restauranter og klubber kan opfattes som forstyrrende. Der er mulighed for at benytte visse faciliteter og restauranter indenfor samme hotelkæde som Melia Calvia Beach. Mere information er tilgængelig på hotellet.

The Level, for gæster i superior-værelser
Gæster, som booker superior-værelser, har adgang til The Level, hvor der er ekstra service som fx et relax-område, en adskilt pool, mulighed for halvpension (morgenmad og middag) på restaurant The Level samt gratis kaffe og alkoholfrie drikkevarer i Level-området hele dagen.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg (morgenmads- og middagsbuffet).

Vær opmærksom på

På grund af nuværende omstændigheder er hotellets spa lukket i sommersæsonen 2021.