Melia Calvia Beach

Hotel Melia Calvia Beach er et pænt hotel med et moderne touch. Her kan du slappe af ved en af hotellet pools, på den nærliggende sandstrand eller forkæle dig selv med en behandling på hotellets spa.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9 ud af 10
Baseret på 4 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Melia Calvia Beach har tre pools, heraf en separat børnepool og en pool reserveret for gæster med adgang til The Level. Solstole, parasoller og håndklædeservice ved poolområdet. Poolbar. Solstole og parasoller kan lejes på stranden.

Hotellet har flere forskellige restauranter. Market, buffetrestauranten, serverer morgenmad og middag med inspiration fra Middelhavet. Restaurantens terrasse har fantastisk panoramaudsigt over havet. Restaurant Pez Playa er kendt for sine risretter og byder velkommen til både gæster på hotellet og andre. Cape Nao har en beach club (mod betaling) og en restaurant som er et afslappet sted ved stranden, der serverer frokost. I hotellets lobby er der en bar, og den sofistikerede atmosfære gør stedet til et perfekt udgangspunkt for aftenens aktiviteter.

Gratis wifi på fællesområder. Flot spaafdeling med behandlinger mod betaling. Gratis fitness-faciliteter og indendørspool. Sauna mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Underholdning om aftenen. Børneaktiviteter i hotellets regi med engelsktalende personale. Støj fra nærliggende restauranter og klubber kan opfattes som forstyrrende. Der er mulighed for at benytte visse faciliteter og restauranter indenfor samme hotelkæde som Melia Calvia Beach. Mere information er tilgængelig på hotellet.

The Level, for gæster i superior-værelser
Gæster, som booker superior-værelser, har adgang til The Level, hvor der er ekstra service som fx et relax-område, en adskilt pool, mulighed for halvpension (morgenmad og middag) på restaurant The Level samt gratis kaffe og alkoholfrie drikkevarer i Level-området hele dagen. Spørg i receptionen, hvis du har brug for at låne et strygejern, eller ønsker at låne en Wii-spilkonsol og spil.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Palma Nova & Magaluf

Zel Mallorca

Zel Mallorca er et hyggeligt og stilrent hotel, som ligger ved den fine Palmanova-strand og er et super godt valg til voksne, som vil nyde en ferie på tomandshånd. Den bløde sandstrand er fantastisk, men du kan også slappe af og nyde solen ved hotellets skønne pool.

Sol Lunamar Palmanova

Sol Lunamar Palmanova er det perfekte hotel for dig over 16 år, der ønsker at bo centralt i Palma Nova på Mallorca. Hotellet ligger lige over den fine sandstrand Son Matias og her har du kort gåtur til restauranter, barer, natklubber og butikker.

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, der ligger højt på en klippe, er et moderne hotel med en infinity-pool på taget, hvorfra du har en enestående udsigt over Palma-bugten. Forkæl dig selv med en behandling i hotellets thalasso-spa, nyd god musik om aftenen eller tag den lokale bus til den travle by Palma. Hotellet ligger også kun en kort gåtur til stranden i Magaluf.

Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa på Mallorca har en skøn beliggenhed på en klippe med strålende udsigt over Magaluf-stranden. Der er gåafstand til barer og restauranter i centrum af Magaluf.

FERGUS Club Mallorca Waterpark

FERGUS Club Mallorca Waterpark er et svømmeparadis for dig og din familie med et stort vandland med ni vandrutsjebaner og flere pools - alt inkluderet, også All Inclusive. Der er to andre poolområder, hvoraf det ene kun er for børn, der elsker at bade. I løbet af dagen er der masser at lave for både store og små med børneklubber, yoga og shows. Hotellet ligger i gåafstand fra stranden i Magaluf.