Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, der ligger højt på en klippe, er et moderne hotel med en infinity-pool på taget, hvorfra du har en enestående udsigt over Palma-bugten. Forkæl dig selv med en behandling i hotellets thalasso-spa, nyd god musik om aftenen eller tag den lokale bus til den travle by Palma. Hotellet ligger også kun en kort gåtur fra stranden i Magaluf.

Ugens deal: spanske favoritter

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på vores rejser til Costa del Sol, Mallorca, & Gran Canaria. Brug kampagnekode: SPANIEN. Gælder for rejser der bookes i perioden 13/5-22/5 og med afrejse fra 15/5-30/9 2022. Læs mere og book her.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa har et pænt poolområde på hotellets tag med flot udsigt over havet. Det har en infinity-pool samt solstole og parasoller.

Hotellets buffetrestaurant, The Gallery, er åben til morgenmad og middag. Bow Lounge Bar og Restaurant byder på à la carte-retter til både frokost og middag. Lobbybaren The Promenade tilbyder et bredt udvalg af varme og kolde drikke, og om aftenen kan du nyde livemusik eller en DJ, der spiller i lobbybaren.

Thalasso spa med behandlinger mod betaling. Aldersgrænse 16 år. Fitnessrum. Gratis wifi. Receptionen bemandet døgnet rundt. I området omkring hotellet er der flere barer og restauranter, og du kan nemt komme til Palma by med lokal bus. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Alle hoteller i Palma Nova & Magaluf

Melia Calvia Beach

Hotel Melia Calvia Beach er et pænt hotel med et moderne touch. Her kan du slappe af ved en af hotellet pools, på den nærliggende sandstrand eller forkæle dig selv med en behandling på hotellets spa.

H10 Punta Negra Boutique Hotel

H10 Punta Negra Boutique Hotel har en fantastisk beliggenhed i grønne omgivelser. Her findes to dejlige poolområder og nedenfor hotellet er der flere små fine bugter, hvor man kan tage en dukkert i det krystalklare vand. Her kan du slappe af i hotellets spa og nyde god mad i en af hotellets fine restauranter.

INNSiDE by Melia Cala Blanca

INNSiDE by Melia Cala Blanca er et pænt hotel, som ligger ved den fine Palmanova-strand og er et super godt valg til voksne, som vil nyde en ferie på tomandshånd. Den bløde sandstrand er fantastisk, men du kan også slappe af og nyde solen ved hotellets skønne pool.