Zel Mallorca

Zel Mallorca er et hyggeligt og stilrent hotel, som ligger ved den fine Palmanova-strand og er et super godt valg til voksne, som vil nyde en ferie på tomandshånd. Den bløde sandstrand er fantastisk, men du kan også slappe af og nyde solen ved hotellets skønne pool.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 86 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Zel Mallorca er et moderne designhotel med indretningsdetaljer fra det populære modemærke Desigual. Hotellet har god beliggenhed ved den smukke strand i Palma Nova. Hotellet byder kun gæster over 16 år velkommen.

Dejligt poolområde med solstole, parasoller og poolhåndklæder. Mulighed for at leje balinesiske solsenge. Håndklædeservice mod betaling og depositum. Hotellet har en pool- og lobbybar samt en buffetrestaurant og en snackbar.

Gratis wifi på fællesområder. Gratis fitnessfaciliteter med havudsigt og i højsæsonen er der gratis holdtræning som f.eks. yoga, pilates og thai-chi. Massage mod betaling. Vaskeservice og roomservice. Indendørs pool. Aftenunderholdning.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Palma Nova & Magaluf

Melia Calvia Beach

Hotel Melia Calvia Beach er et pænt hotel med et moderne touch. Her kan du slappe af ved en af hotellet pools, på den nærliggende sandstrand eller forkæle dig selv med en behandling på hotellets spa.

Sol Lunamar Palmanova

Sol Lunamar Palmanova er det perfekte hotel for dig over 16 år, der ønsker at bo centralt i Palma Nova på Mallorca. Hotellet ligger lige over den fine sandstrand Son Matias og her har du kort gåtur til restauranter, barer, natklubber og butikker.

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, der ligger højt på en klippe, er et moderne hotel med en infinity-pool på taget, hvorfra du har en enestående udsigt over Palma-bugten. Forkæl dig selv med en behandling i hotellets thalasso-spa, nyd god musik om aftenen eller tag den lokale bus til den travle by Palma. Hotellet ligger også kun en kort gåtur til stranden i Magaluf.

Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa på Mallorca har en skøn beliggenhed på en klippe med strålende udsigt over Magaluf-stranden. Der er gåafstand til barer og restauranter i centrum af Magaluf.

FERGUS Club Mallorca Waterpark

FERGUS Club Mallorca Waterpark er et svømmeparadis for dig og din familie med et stort vandland med ni vandrutsjebaner og flere pools - alt inkluderet, også All Inclusive. Der er to andre poolområder, hvoraf det ene kun er for børn, der elsker at bade. I løbet af dagen er der masser at lave for både store og små med børneklubber, yoga og shows. Hotellet ligger i gåafstand fra stranden i Magaluf.