Sol Lunamar Palmanova

Sol Lunamar Palmanova er det perfekte hotel for dig over 16 år, der ønsker at bo centralt i Palma Nova på Mallorca. Hotellet ligger lige over den fine sandstrand Son Matias og her har du kort gåtur til restauranter, barer, natklubber og butikker.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder superior for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sol Lunamar Palmanova ligger i gåafstand fra sandstranden i Palma Nova og aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Lige under hotellet venter Palma Novas brede udvalg af underholdning, og bussen til Palma by kører lige under hotellet.

Hotellet tilbyder et dejligt poolområde med pool, solstole og parasoller. I løbet af dagen og aftenen kan du spise noget i snackbaren, der blandt andet serverer drinks, burgere, salater, sandwich, pastaretter, pizza samt kød- og fiskeretter.

Bordtennis. Billard mod betaling. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. 17 kilometer til Palma by. Busstoppested ca 150 fra hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Palma Nova & Magaluf

Melia Calvia Beach

Hotel Melia Calvia Beach er et pænt hotel med et moderne touch. Her kan du slappe af ved en af hotellet pools, på den nærliggende sandstrand eller forkæle dig selv med en behandling på hotellets spa.

Zel Mallorca

Zel Mallorca er et hyggeligt og stilrent hotel, som ligger ved den fine Palmanova-strand og er et super godt valg til voksne, som vil nyde en ferie på tomandshånd. Den bløde sandstrand er fantastisk, men du kan også slappe af og nyde solen ved hotellets skønne pool.

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, der ligger højt på en klippe, er et moderne hotel med en infinity-pool på taget, hvorfra du har en enestående udsigt over Palma-bugten. Forkæl dig selv med en behandling i hotellets thalasso-spa, nyd god musik om aftenen eller tag den lokale bus til den travle by Palma. Hotellet ligger også kun en kort gåtur til stranden i Magaluf.