Rejser til Tenerife

Tenerife:

  • • Strande i syd og byliv i nord
  • • Grøn og smuk ø

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Når du rejser til Tenerife møder du en fantastisk smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både store og små. Vælg mellem dejlige sandstrande i syd og ægte kanarisk byliv i nord med mange skønne hoteller. Midt på Tenerife byder vulkanen Teide på de mest fantastiske udsigter.Fakta om Tenerife

Transfer

Fra lufthavnen Reina Sofia til vores hoteller i Los Cristianos ca. 20 minutter, til Playa de las Américas ca. 30 minutter, til Los Gigantes/Playa de la Arena ca. 1 time og til Puerto de la Cruz ca. 1,5 time med bus. Apollos rejseleder følger normalt ikke med på transferbussen.

Vær opmærksom på at pasnummer skal oplyses til myndighederne på Tenerife inden videre rejse til La Gomera, dette sørger vores rejseleder for.

Strande

I Playa de las Américas, Costa Fânabe, Adeje og Los Cristianos samt langs sydkysten findes flere anlagte sandstrande. I Puerto de la Cruz og Los Gigantes/Playa de la Arena ligger lavastrande. Understrømme forekommer, flagsystem findes på flere strande.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 17°c
feb 17°c
mar 18°c
apr 19°c
maj 21°c
jun 23°c
jul 25°c
aug 26°c
sep 24°c
okt 23°c
nov 20°c
dec 18°c
8,0 ud af 10 Tenerife
Vores gæsters vurdering, Baseret på 5439 anmeldelser
Populære hoteller
Atlantic Holiday - vinter 2024/25
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 2-værelses lejlighed med mindre attraktiv beliggenhed, 7 nætter, 1/12 2024, Fra København/Kastrup
fra
4.284 DKK
Book

Green Garden Eco Resort
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 2-værelses lejlighed superior, 7 nætter, 15/12 2024, Fra København/Kastrup
fra
4.992 DKK
Book

DWO Nopal
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 7 nætter, 15/12 2024, Fra København/Kastrup
fra
6.214 DKK
Book

Go. Live a little! - Tenerife

Se flere Go. Live a Little! film her »


Vores rejsendes skønne feriebilleder

Del dit bedste feriebillede med os. Nævn eller tag @apollorejser på dit billede på Instagram.


 

Andre byer De Kanariske Øer

Gran Canaria

Velkommen til Gran Canaria - favoritten, der har alt! Øen er som et kontinent i miniatureformat med et dejligt klima og et stort udbud af alt, hvad du behøver på din ferie. Når du rejser til Gran Canaria kan du opleve nogle af øens mange skønne og mere ukendte steder.

Lanzarote

Lanzarote er en meget speciel ø stærkt præget af sin vulkanske oprindelse. Kontrasterne på øen er store, og landskabet varierer konstant. Månelandskab med sort lava og dramatisk krater blandes med grønne vinranker, lange strande og azurblåt hav. Lanzarote er ikke bare De Kanariske Øers mest vulkanske ø, men det er også den mest stilfulde med gennemtænkt arkitektur i harmoniske farveskalaer.

Fuerteventura

De Kanariske Øer er for dig, som er en rigtig soldyrker! Her kan du opleve en storslået skønhed og rene linier. Her hersker sandet, havet og bjergene og en sol der skinner i mange timer om året. Du kan rejse med Apollo til Fuerteventura hele året.

La Gomera

La Gomera viser dig en ny og uberørt side af De Kanariske Øer. På din rejse til La Gomera bliver du mødt af pittoreske byer på grønklædte bjerge, venlige mennesker og mange solsikre timer. Du kommer hertil med båd fra Tenerife. Begiv dig ud på en vandretur og oplev øens eventyrlige skove og frodige dale.