Atlantic Holiday - vinter 2024/25

apollo mondo selected

  • • Rummelige lejligheder
  • • Bedste beliggenhed ved havet
  • • Fantastisk udsigt fra poolområdet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Elegante Atlantic Holiday på det sydlige Tenerife er velegnet til dem, der leder efter et hotel tæt på havet, med fremragende service og en magisk udsigt over Atlanterhavet og La Gomera, og udsigten fra poolområdet er noget helt særligt! Meget vil også blive renoveret og flot indtil dørene åbner for vintersæsonen 23/24. Og som på alle Apollo Mondo Selected-hoteller kan du se frem til morgenyoga flere dage om ugen, og en afslappende stund med en god kaffe eller en forfriskende juice i Mondo Café.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. Handicapvenlige 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder med en mindre god beliggenhed for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder superior for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder Seafront for 1-4 personer. Junior-suiter med havudsigt for 1-3 personer. Suiter med havudsigt for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigt over hele havet - Værelse som blev gjort rent hver dag og dejligt stort -maden der var alt...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Apollo Mondo Selected-hotellet Atlantic Holiday ligger på første parket ved klipperne ud mod havet i Callao Salvaje på Tenerife. Med lyse og flotte lejligheder er hotellet velegnet til både par og familier med lidt større børn. Fra hotellet er der gåafstand til stranden og til restauranter og barer i området. I vintersæsonen 2023/2024 har hotellet gennemgået en opfriskning af de offentlige steder og værelser/lejligheder.

Skønt poolområde og tagterrasse
Hotellet har et skønt poolområde med en stor saltvandspool, som er opvarmet til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Der er også en lille, separat børnepool. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. På hotellet findes en stor sol-/tagterrasse med smuk udsigt over Atlanterhavet og øen La Gomera.

Mad og drikke
På hotellet findes en a la carte-restaurant Sea Soul med tilhørende udendørs terrasse med udsigt over Atlanterhavet. Poolbaren tilbyder også en à la carte-menu med sunde retter. På Mondo Café kan du slappe af med en god kop kaffe eller en friskpresset juice.

Aktiviteter og træning på hotellet
Her som på alle Mondo Selected-hoteller tilbydes gratis morgenyoga og træningspas med Apollos uddannede instruktører flere dage om ugen. Hotellet har et fitnessrum. Bordtennis. Tennisbane mod betaling.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet, forbindelsen varierer. Vaskemaskine og tørretumbler mod betaling. Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen. Støj fra nærliggende barer kan opfattes som forstyrrende i lejlighederne ud mod vejen. Ved ankomst og afrejse stopper transferbussen cirka 150-200 meter fra hotellet. Det sidste stykke skal du selv gå med din bagage.

Ønsker du at komme til Playa de las Americas, hvor der er masser af restauranter, barer, butikker og strande, kører den lokale bus to gange i timen og det tager cirka 30-40 minutter.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad
  • Halvpension (morgenmadsbuffet og á la carte-middag)

Middagen serveres à la carte, og du kan vælge mellem to forretter, to hovedretter og to desserter.

Hvis du tilkøber halvpension indgår julemiddag (24/12) og nytårsmiddag.

Go. Live a little! - Tenerife

Se flere Go. Live a Little! film her »

Apollo Mondo Selected
  • Høj kundetilfredshed
  • Apollo Mondo Café
  • Fitnessrum og wifi indgår

Alle hoteller i Callao Salvaje

MYND Adeje

Velkommen til MYND Adeje - i Callao Salvaje på Tenerife. Her bliver du mødt af et moderne, friskt miljø, henvendt til et voksent publikum, men alle er velkomne! Køber du til halvpension, har du udover morgenmad hver morgen en kredit, en sum penge, til at bruge til frokost, middag eller måske en cocktail på tagterrassen ved solnedgang. Hotellet er for dig, der vil træne, cykle og finde dit indre jeg.