Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sydvestkyst, nær Los Gigantes og Playa la Arena. Udsigten er fantastisk og man kan se over til den smukke og grønne ø La Gomera. Hotellet har flere pools, der passer til alle i familien. Tilkøb gerne All Inclusive for en ekstra behagelig ferie for dig og din pengepung.


Værelsestyper

Familie-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser superior for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

dejligt stort værelse "familisuite" og med vand-udsigt - skønt !
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Allegro Isora er velegnet til hele familien til en skøn ferie på Tenerife. Hotellet ligger perfekt med lidt længere gåafstand til Playa de la Arena Strand. Her finder du et stort og flot poolområde med flere pools, blandt andet en wellness-pool, der om vinteren er opvarmet til minimum 20 grader, men pooltemperaturen kan falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr, en stor pool, hvor der foregår aktiviteter i løbet af dagen og en separat børnepool. Der er en anden stor pool, der har en separat sektion med en vandrutsjebane. Solsenge og parasoller ved alle pools. Poolhåndklæder mod depositum og udskiftning mod betaling.

I hotellets buffetrestaurant La Tahona serveres morgenmad, frokost og middag samt snacks om eftermiddagen. Drikkevarer og snacks serveres i poolbaren og Tickled bar om dagen og om aftenen.

Daglige aktiviteter og aftenunderholdning. Fitnessrum. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads. Bordtennis, petanque og forskellige spil. Billard mod betaling.

Stranden Playa de la Arena ligger 600 meter derfra. 15 kilometer til Abama Golfbane. Cirka 25 kilometer til Playa de las Americas.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

Tilkøber du halvpension eller All Inclusive, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i restaurant La Tahona, kl. 08.00-10.30
  • Snacks i Palmeras Snackbar, kl. 11.00-17.30
  • Frokostbuffet i restaurant La Tahona, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet i restaurant La Tahona, kl. 19.00-22.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Tenerife

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Los Gigantes & Playa de la Arena

Dragos del Sur

Hotel Dragos del Sur er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende ved en af Los Gigantes fine lavastrande. Slap af i en solstol ved poolen eller nyd en afslappende massage. I de fine lejligheder med balkoner, er der alt dét, som du behøver for at få en skøn ferie.

Landmar Playa la Arena

Hotel Landmar Playa la Arena byder sine gæster velkommen med en majestætisk udsigt over havet og den mægtige kyst. Her venter et stort poolområde med opvarmet pool, gåafstand til stranden. Halvpension og All Inclusive kan tilkøbes for en bekvem ferie. Nedenfor hotellet ligger strandpromenaden, som fører hele vejen ind til centrum af Playa de la Arena.

Vigilia Park

På Viligia Park bor du i store lejligheder midt i den hyggelige fiskerby Puerto de Santiago på Tenerife. Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene ligger på taget og lokker med fantastisk udsigt over klipperne i Los Gigantes. En kort gåtur fra hotellet ligger de naturlige saltvandspools, og lidt længere væk findes lavastranden.

Sholeo Lodges Los Gigantes

Hos Sholeo Lodges Los Gigantes mødes eventyr og afslapning til en unik oplevelse. Det er i hotellets Feel Good Garden, det sker, her kan du bare nyde og tage det roligt eller prøve nye udendørsaktiviteter eller sport – du bestemmer selv, hvad der passer dig. Slap af og lad dette være dit fristed!