Vigilia Park

  • • Rummelige lejligheder
  • • Smuk udsigt fra det ene poolområde
  • • Aktiviteter for hele familien

På Viligia Park bor du i rummelige lejligheder midt i den hyggelige fiskerby Puerto de Santiago på Tenerife. Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene ligger på taget og lokker med fantastisk udsigt over klipperne Los Gigantes. En kort gåtur fra hotellet ligger de naturlige saltvandspools, og lidt længere væk findes lavastranden.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Sengen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Vigilia Park ligger i den gamle fiskerby Puerto de Santiago lige syd for Los Gigantes på Tenerife. Hotellet har to poolområder, et nede og et oppe på taget, hvor der også er en separat børnepool og en jacuzzi. Fra tagpoolen eller jacuzzien på taget kan du nyde panoramaudsigt over de mægtige Los Gigantes-klipper, og i klart vejr også naboøerne La Gomera og La Palma. Ved begge pools er der solstole, parasoller og poolbar som serverer forfriskende drikkevarer og enkle retter. Hotellets buffétrestaurant La Tasca serverer morgenmad og middag.

På hotellet er der sjove aktiviteter for hele familien, blandt andet en lille minigolfbane, billiard og bordtennis mod betaling. Legeplads. Ønsker du at træne under ferien er her et gratis fitnessrum. Gratis sauna. Gratis wifi på fællesområder, øvrige områder er mod betaling. Nede på gaden ligger et stort shoppingcenter. Naturlige saltvandspools findes ca. 500 meter fra hotellet, og nærmeste strand har lavasand og ligger ca. 1 km fra hotellet. Lige ved hotellet er et busstoppested, så det er let at tage rundt med lokalbus.

Måltider

Ingen måltider indgår. Morgenmadsbuffet eller halvpension kan tilkøbes.

La Tasca Restaurant serverer:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30

Poolbaren Vitaminas er åben mellem kl. 10.00-23.00, og poolbaren Vistas er åben kl. 10.00-18.00.

Værd at vide

  • Poolen i stueplan er opvarmet til 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr.

Alle hoteller i Los Gigantes & Playa de la Arena

Dragos del Sur

Hotel Dragos del Sur er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende ved en af Los Gigantes fine lavastrande. Slap af i en solstol ved poolen eller nyd en afslappende massage. I de fine lejligheder med balkoner, er der alt dét, som du behøver for at få en skøn ferie.

Landmar Playa la Arena

Hotel Landmar Playa la Arena byder sine gæster velkommen med en majestætisk udsigt over havet og de mægtige Los Gigantes. Her venter et stort poolområde med opvarmet pool, gåafstand til stranden. Halvpension og All Inclusive kan tilkøbes for en bekvem ferie. Nedenfor hotellet ligger strandpromenaden, som fører hele vejen ind til centrum af Playa de la Arena.

Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sydvestkyst, nær Los Gigantes og Playa la Arena. Udsigten er fantastisk og man kan se over til den smukke og grønne ø La Gomera. Hotellet har flere pools, der passer til alle i familien. Tilkøb gerne All Inclusive for en ekstra behagelig ferie for dig og din pengepung.