Landmar Playa la Arena

 • • Skønt All Inclusive hotel
 • • Gode faciliteter for hele familien
 • • Vandrutsjebane og minigolf

Hotel Landmar Playa la Arena byder sine gæster velkommen med en majestætisk udsigt over havet og de mægtige Los Gigantes. Her venter et stort poolområde med opvarmet pool, gåafstand til stranden. Halvpension og All Inclusive kan tilkøbes for en bekvem ferie. Nedenfor hotellet ligger strandpromenaden, som fører hele vejen ind til centrum af Playa de la Arena.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser plus for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De mange muligheder for aktiviteter og skønne omgivelser
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Landmar Playa la Arena er et stort og imponerende hotel, beliggende med en smuk udsigt over havet, Los Gigantes og øen La Gomera. Playa la Arena er af høj standard og tilbyder sine gæster et stort og flot poolområde med tre store pools, hvoraf den ene er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog falde nogle grader om morgenen, aftenen og når det er dårligt vejr. Solstole og parasoller ved poolen. Vandrutsjebane (åben et par timer om formiddagen og om eftermiddagen). Separat børnepool. Håndklædeservice mod depositum. Livredder ved poolen.

Med dit nøglekort kan du åbne en separat dør, hvor du kommer direkte ud på strandpromenaden, og så er der kun 50 m til stranden. Solstole og parasoller mod betaling ved stranden.

Hotellet har en buffetrestaurant med forskellige temaaftener om ugen (lange bukser kræves for mænd under middag). Restaurant La Taberna serverer tapas. Snackbar der om dagen tilbyder buffetmad og om aftenen serverer a la carte menu. Lobbybaren Hello!! Bar har en terrasse med fantastisk udsigt og livemusik, og i baren The Show venter minidisko og shows for hele familien.

Fitnessrum og gratis træningshold som pilates, zumba og indendørs cykling mm. Tennis mod betaling. Bordtennis, minigolf og petangue mod depositum. Hotellet har mange faciliteter for alle aldre såsom børneklub i hotellets regi for børn mellem 4-12 år, legeplads, spillerum med spil som billard og airhockey mod betaling samt aftenunderholdning.

Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Niveauforskelle på hotellet. Bytrafik.

Deluxe-værelser Plus med ekstra fordele
Voksne gæster i deluxe-værelser Plus kan nyde lidt ekstra af hotellet Platinum Club, der bl.a. er en lounge med premium-drinks og diverse, egen snackbar der også byder på den skønneste udsigt. Ydermere er der også en pool kun for voksne, og en privat del i buffetrestauranten for gæster i deluxe-værelser plus. Aldersgrænse for at bo i deluxe-værelser Plus er 16 år.

Måltider

Dobbeltværelser og Deluxe-værelser
Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads-og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Bor du på hotellet til jul/nytår og tilkøber halvpension eller All Inclusive, er julemiddag (25/12) og nytårsmiddag inkluderet. Hvis du tilkøber halvpension eller All Inclusive og bor i dobbeltværelse, er 1 à la carte-middag inkluderet pr. uge, og hvis du bor i Deluxe-værelse er 3 à la carte-middage inkluderet pr. uge.

Deluxe-værelser Plus
Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Snacks, kl. 10.00-17.30 i poolbaren
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
 • Middag, kl. 19.00-21.30 i tapasrestauranten La Taberna
 • Hvis du bor på hotellets længere end 1 uge, indgår også middag på a la carte-restauranten Arena, kl. 19.00-21.30, reservation kræves
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår desuden:

 • Drikkevarer af visse internationale mærker

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Los Gigantes & Playa de la Arena

Dragos del Sur

Hotel Dragos del Sur er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende ved en af Los Gigantes fine lavastrande. Slap af i en solstol ved poolen eller nyd en afslappende massage. I de fine lejligheder med balkoner, er der alt dét, som du behøver for at få en skøn ferie.

Vigilia Park

På Viligia Park bor du i rummelige lejligheder midt i den hyggelige fiskerby Puerto de Santiago på Tenerife. Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene ligger på taget og lokker med fantastisk udsigt over klipperne i Los Gigantes. En kort gåtur fra hotellet ligger de naturlige saltvandspools, og lidt længere væk findes lavastranden.

Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sydvestkyst, nær Los Gigantes og Playa la Arena. Udsigten er fantastisk og man kan se over til den smukke og grønne ø La Gomera. Hotellet har flere pools, der passer til alle i familien. Tilkøb gerne All Inclusive for en ekstra behagelig ferie for dig og din pengepung.

Bahía Flamingo

Bahia Flamingo ligger kun en kort gåtur fra den sorte lavastrand i Playa de la Arena og henvender sig til et voksent publikum. Der findes restauranter, caféer, barer og butikker i nærheden. Hotellet er et ideelt udgangspunkt for at udforske Tenerifes dramatiske kystlinje. Du finder Masca-dalens perle til vandreture eller byen Puerto de la Cruz på den nordlige side af øen med en lokal atmosfære med dens fine havbassin Lago Martianez.