Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7 ud af 10 baseret på 60 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,0 / 10
Rengøring
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,1 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,1 / 10
Service
 
7,3 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
dejligt stort værelse "familisuite" og med vand-udsigt - skønt !
-
ret meget larm fra aftenunderholdning bag vort værelse (blok D vær 301). Vi gik som regel ud om aftenen for at undgå larmen, og brugte ørepropper, når vi var hjemme på værelset, som ellers var perfekt

Bekræftet køb : 2024-03-10


3 ud af 10

+
Staff working in the restaurant
-
1. In room with with the baby wasnt equiped, like we payed and like was described( toys, babytable and babychair, vigvam, blackboard for painting...) 2. Rude woman on reception, didn't want to answer our questions, explain. Told us that we need to pay for bathrobe, sleepers,cattle, baby toys( like was described in our order in family superior room. We got standard room with the view on a noisy road and extractor from kitchen was straight under the balcony. She said that we have to get the worst rooms because we are from Apollo, but not from barcy. Our rooms were the oldest and the cheepest. Very sad and disappointed.

Bekræftet køb : 2024-03-10


7 ud af 10

+
Gode senge, god plads på værelse og balkon
-
Det viste sig at være at være et hotel med rigtigt mange børnefamilier=meget larm og uro fra poolområdet. Svært at gøre så meget ved :-). Akustikken i fællesområder, herunder restauranten var meget dårlig. Kan måske løses med noget vægbeklædning? Værelsesindretningen er ret spartansk= ikke så hyggelig, men dejligt med så meget plads på værelset/lejligheden

Bekræftet køb : 2024-03-10


7 ud af 10

+
Virkelig god morgenmad
-
Meget dårligt internet

Bekræftet køb : 2023-11-12


7 ud af 10

+
-
Hotelværelset God seng - god plads i “lejligheden” Men ingen kopper tallerkner bestil eller andet i køkkenet. Ellers lidt “plastik agtigt- kedeligt.

Bekræftet køb : 2023-11-12


8 ud af 10

+
Udsigten
-
Vi var lidt uheldige da vi ankommer til hotellet, vi tage en tur under bruseren og afløbet er fuldstændig stoppet, vandet løber ud på gulvet og fortsætter ud af døren inden vi opdager det og får det stoppet med håndklæder. vi var i receptionen 5 gange på 2 dage for at få nyt kort da vi ikke kunne åbne døren til værelset og pludseligt kunne vi heller ikke åbne pengeskabet.

Bekræftet køb : 2023-03-26


8 ud af 10

+
De søde medarbejdere hele vejen rundt
-
Kunne godt lave fx den midterste pool 100 % børne / familiefri . Børn alle steder

Bekræftet køb : 2023-03-26


10 ud af 10

+
Det venlige og hjælpsomme personale
-
Poolen varmes op og bedre wifi

Bekræftet køb : 2023-03-19


7 ud af 10

+
-
For mange skrigende børn

Bekræftet køb : 2023-03-12


9 ud af 10

+
-
Wifi internet

Bekræftet køb : 2023-03-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

61% af gæsterne anbefaler

2547 bedømmelser
Meget godt
 
1051
Godt
 
782
Middel
 
395
Mindre godt
 
180
Dårligt
 
140

5 nyeste bedømmelser

20-04-2024

af ITJylland Korsør, Danmark

Allegro Isora Teneriffe 2024

Ankomst: flink betjening og vi kom til med det samme, god vejvisning, 5 ud af 5 point Værelset: studie med 1 soveværelse og havudsigt, god plads og fint køkken, som man dog ikke har brug for med all inclusive, fik en Dunk frisk vand hver dag. Dog lidt slidt 5 ud af 5 point Restaurant/mad: Stort udvalg og smart at man henter vin i flasker..kunne dog være mere kød at vælge imellem og de kunne med fordel lydisolere, tag et bord udenfor 4 ud af 5 point Underholdning pools mm var ok også 4 ud af 5 idet det måske var lidt for larmende Omgivelser og udflugter var helt fint Transfer var ikke iorden vi måtte vente 2 timer fra vi kom ud af lufthavnen til vi kørte.

 
13-03-2024

af ReginaSommerK Hobro, Danmark

Fint hotel men maden kunne være bedre

Overordnet et fint hotel. Hotellet er pænt, gode værelser og har gode faciliteter til små børn. Bla børnepool, mini disco, legeplads osv Morgenmaden var god, men udvalget til frokost og aftensmad var ikke af så god kvalitet. Der var variation og stort udvalgt i buffeten men standarden var lavere end hvad man ellers ville forvente ift pris og sammenlignet med andre hoteller vi har været på med all inclusive. Derudover er der virkelig trangt samt dårlig akustik i restauranten, og flere aftner stod vi længe i kø for at få mad.

 
24-12-2023

af MajbritR2 Viborg, Danmark

Maden ikke ok.

Kedelig mad. Svingende standard angående maden. Dårlig akustik i spisesalen. Tjenerne løber meget rundt. Min mand blev meget syg af jeres mad/drikkevarer. Muggen brød? Flere andre danskere blev også syge. Hotellet kan derfor ikke anbefales, da de ikke prioriterer at give lækker og frisk mad. Hvorfor bruge så mange penge på at lave aftenshow hver eneste aften? Prøv at nedjustere det til måske 5 aftener i stedet for. Og så gøre noget ved at lave bedre mad! Ikke et 4 stjernet hotel, som vi har oplevet andre steder.

 
21-10-2023

af KimG1483 Langå, Danmark

OK hotel - men dårlige forhold til måltiderne.

Dette er er glimrende hotel, men det er ikke 4-stjerner værdig! Sødt og venligt personale. OK værelser (dog slidte) og gode senge. Vi havde All-Inclusive. Fint udvalg af mad, men selve restaurant var dårlig. Ringe akustik i restauranten, betød at der var usædvanlig meget støj, hvorfor vi desværre ikke havde de hyggestunder omkring maden, som vi plejer. Overordnet, så er hotellet for dyrt ift kvaliteten. Øv

 
19-02-2023

af MaleneK Vildbjerg, Danmark

Et familie hotel med gode faciliteter

Et skønt familie hotel, der har alt man måtte ønske. Sportsaktiviteter så som bane til fodbold og basketball og et mindre men meget fint fitness. Værelserne var meget fint rene og havde en fin størrelse. Personalet var søde og i mødekommende. Maden var lækkert og der var mange forskellige ting. Hver aften havde de et tema, så vi fik kanarisk mad en aften, mexicansk en anden, indonesisk en tredje osv… Julio kommen laver rigtig god mad og Elia i restauranten var rigtig sød og servicemindet. Alt personalet var rigtig gode men de to var ekstra gode til at forkæle os 😊😉👍