Sholeo Lodges Los Gigantes

Hos Sholeo Lodges Los Gigantes mødes eventyr og afslapning til en unik oplevelse. Det er i hotellets Feel Good Garden, det sker, her kan du bare nyde og tage det roligt eller prøve nye udendørsaktiviteter eller sport – du bestemmer selv, hvad der passer dig. Slap af og lad dette være dit fristed!

Messerabat!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person til dette rejsemål i afrejseperioden 1/5 2024-31/3 2025.  Book senest den 25. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger i perioden 19-25/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 9 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sholeo Lodges Los Gigantes anbefales til voksne, og dette nyrenoverede hotel har store fællesområder til socialt samvær og hygge. Designet er industrielt, men farverne er levende og energigivende. Poolområdet har en dejlig afslappet atmosfære med behagelige solstole, sacco-tasker og hængekøjer. Poolhåndklæder mod depositum. Du kan bestille forfriskninger eller snacks fra lobbybaren og restauranten.

Ønsker du at arbejde, tilbyder hotellet et co-working-område. I Original Hub kan du checke ind på hotellet, slappe af og finde information og planlægge dine oplevelser på Tenerife.

Hotellets restaurant, Restaurante, åbner til morgenmad og er derefter åben til både frokost og middag til kl. 22.30. Der er selvfølgelig både vegetariske og veganske retter på menuen. Konceptet er Fast But Good, frisk og sund mad til at fylde energien op, så eventyrene og oplevelserne kan fortsætte.

Vil du opleve omgivelserne og den smukke og vilde natur, kan du leje en cykel på hotellet. Hotellet tilbyder fitnessrum og massage mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Hårtørrer og strygefaciliteter kan lånes i receptionen. Vaskemaskine mod betaling. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Det er omkring 700 meter til centrum af Guia de Isora og 700 meter til stranden Playa de la Arena.

Transferbussen standser ca. 250 meter fra hotellet. Bagagen transporteres ikke.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres fra kl. 07.30 og middagen til kl. 22.30.

Go. Live a little! - Tenerife

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Los Gigantes & Playa de la Arena

Dragos del Sur

Hotel Dragos del Sur er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende ved en af Los Gigantes fine lavastrande. Slap af i en solstol ved poolen eller nyd en afslappende massage. I de fine lejligheder med balkoner, er der alt dét, som du behøver for at få en skøn ferie.

Landmar Playa la Arena

Hotel Landmar Playa la Arena byder sine gæster velkommen med en majestætisk udsigt over havet og de mægtige Los Gigantes. Her venter et stort poolområde med opvarmet pool, gåafstand til stranden. Halvpension og All Inclusive kan tilkøbes for en bekvem ferie. Nedenfor hotellet ligger strandpromenaden, som fører hele vejen ind til centrum af Playa de la Arena.

Vigilia Park

På Viligia Park bor du i store lejligheder midt i den hyggelige fiskerby Puerto de Santiago på Tenerife. Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene ligger på taget og lokker med fantastisk udsigt over klipperne i Los Gigantes. En kort gåtur fra hotellet ligger de naturlige saltvandspools, og lidt længere væk findes lavastranden.

Landmar Costa Los Gigantes - vinter 2023/24

Landmar Costa Los Gigantes er det perfekte hotel for dig og din familie. Der er seks opvarmede pools, splashpool til våde eventyr, klatrepark med ziplines, et fitnessrum og spa til afslapning. Her bor du komfortabelt i en familie-suite for op til 5 personer og suiten er indrettet til en hyggelig og sjov ferie for dig og børnene.

Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sydvestkyst, nær Los Gigantes og Playa la Arena. Udsigten er fantastisk og man kan se over til den smukke og grønne ø La Gomera. Hotellet har flere pools, der passer til alle i familien. Tilkøb gerne All Inclusive for en ekstra behagelig ferie for dig og din pengepung.