Dragos Del Sur

  • • Gratis wifi
  • • Lille fitnessrum
  • • Skønt poolområde
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Dragos del Sur er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende ved en af Los Gigantes fine lavastrande. Slap af i en solstol ved poolen eller nyd en afslappende massage. I de fine lejligheder med balkoner, er der alt dét, som du behøver for at få en skøn ferie.

Ugens Deal: Rejser i januar

Book senest den 26/9 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på alle rejser til Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, La GomeraMadeira og Egypten med afrejse i perioden 1/1 2022-30/1 2022. Gælder ordinære charterrejser med charterfly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke grupperejser eller vores fleksible rejser, som storbyferie. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

 


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Coronavirus. Venligt og omsorgsfuldt personale for os, der var buret inde 1 uge.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Dragos del Sur har et skønt poolområde med solstole og parasoller. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Håndklædeservice mod betaling og depositum. Poolbar med enkle retter.

Gratis wifi i receptionen og ved poolområdet. Gratis lille fitnessrum (aldersgrænse 18 år. Følges der med en voksen er aldersgrænsen 16 år). Billard og massage mod betaling. Selvbetjent vaskerum med strygefaciliteter mod betaling. Ca. 800 m til Playa de la Arena, ca. 1,3 km til en større strand. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.