Bedømmelse af Fariones Apartamentos

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 12 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Gode lejligheder og der var meget rent. Denne gang fik vi en lejlighed på første sal, den bedste vi har haft( 3. besøg)
-
Mere behagelige møbler på terrassen.

Bekræftet køb : 2020-03-06


8 ud af 10

+
God beliggenhed
-
Lidt ærgerligt der skulle arbejdes i restauranten i 2 dage - det larmede så meget at man ikke kunne holde ud at være ved poolen

Bekræftet køb : 2020-02-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

991 bedømmelser
Meget godt
 
557
Godt
 
339
Middel
 
69
Mindre godt
 
18
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

17-03-2019

Indlæg af H_C_Enevold Køge, Danmark

God beliggenhed, super morgenmad

300 meter fra standen, men lige midt mellem den gamleog den turistede bydel i Play del Carmen. Stille beliggenhed trukket væk fra vejen og støjen. Morgenmaden er helt i top, med et udvalg til 4-5 stjerner. Pas på med lejlighederne i stueetage, med mindre man kan lide at blive kigget på. Værelserne er rummelige, sengene er gode, serviceniveauet generelt helt fint. Terrasse møblerne har meget ringe komfort, og egner sig ikke til ophold. Fin pool, legeplads til børn, bar. Meget egnet til den lille/stille familie eller par.

 
24-07-2017

Indlæg af Camilla J Danmark

Perfekt

Det hele spillede. Morgenmaden var rigtig god, der var mange ting at vælge imellem og der blev hele tiden fyldt op. Værelserne er rigtig fine og personalet er venligt. Aktiviteterne ved poolen kan også stærkt anbefales. Desuden ligger hotellet rigtig tæt på et busstop, hvis man skal på nogle ture, vi var fx henne og se øens mange vulkaner, en tur der ligeledes kan anbefales.

 
15-04-2015

Indlæg af NFH2015 Herfølge, Danmark

Tæt på det hele og alligevel roligt

Efter bytning af værelser fik vi super placering. Dejligt miljø og en morgenmadsbuffet i top. Ta' trappen til solterrasse og ny solen sammen med udsigten. Uden for hotellet til højre ligger stort indkøbscentre og til venstre godevrestauranter på stribe.

 
04-01-2014

Indlæg af bentestiig Samos Phytagorion

Hyggeligt hotel med fantastisk solterrasse.

Da vi ankom til hotellet var lejligheden ikke klar endnu. Vi ventede en times tid og fik en skøn lejlighed med havudsigt og den rummede alt, hvad vi havde brug for. Hotellet ligge midt på en stejl bakke, så den skal bestiges, uanset om man skal ned til stranden eller byen. Det ser ikke ud af meget ude fra vejen, men straks man kommer indenfor, føler man sig hjemme. Hotellets morgenbuffet var helt fantastisk med et stort udvalg. Der er en skøn pool og solterrasse med gratis solsenge og parasoller. Flere gang om ugen var der vandgymnastik, pilates og yoga skiftevis på Fariones hoteller. Personalet i receptionen var meget behjælpelige bl.a. da vi skulle leje bil. Vi glæder os allerede til at vende tilbage til hotellet igen.

 
22-11-2020

Indlæg af Y1903INjacquelineh Glasgow, Storbritannien

Fantastic Break

Our 4th time at these beautiful apartments. Staff very pleasant and helpful. Maids in every day cleaning and changing towels . Hotel has hand sanitiser all over the hotel felt very safe. Looking forward to our return next June .