Barcarola Club

  • • Centralt men rolig beliggenhed
  • • Mange tilbagevendende gæster
  • • Rummeligt poolområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Barcarola Club er et vellidt hotel med en god og central beliggenhed i Puerto del Carmen. Stranden ligger lige rundt om hjørnet og indbyder til svalende badeture i havet. Hotellets poolområde ligger i en frodig have, og her er en skøn og afslappet atmosfære. Her gør det opmærksomme personale alt for, at du får en fantastisk ferie.


Værelsestyper

Renoverede 2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 1 barn. Renoverede 3-værelses lejligheder for 3-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 3-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenmaden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det populære hotel Barcarola Club er bygget i den traditionelle stil for Lanzarote og her en afslappende atmosfære. Hyggelig have med pool, der er opvarmet om vinteren til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolhåndklædeservice mod betaling. Poolbar der serverer enkle snacks og morgenmadsrestaurant. Gratis bordtennis. Gratis wifi. Billard mod betaling. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.