2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med to enkeltsenge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, el-kedel, enkelt køkkenudstyr og mikroovn. Tv med internationale kanaler. Loftvifte. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder på de øverste etager

2-værelses lejligheder på de øverste etager. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Loftvifte. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses lejligheder superior

2-værelses lejligheder superior med et soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Loftvifte. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet.

Antal personer: 1-3 personer.