Hotel Fariones

Velkommen til det elegante Hotel Fariones, et hotel i klassisk design. Hotellet er beliggende ved stranden, hvor du både kan svømme i havet og i infinity-poolen. Her venter en ferie, der kombinerer luksus og rolige dage, med god mad, motion og aktiviteter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Junior-suiter for 2 personer. Junior-suiter superior for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 3 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Fariones er et elegant hotel i Puerto del Carmen. Hotellets design ånder Lanzarote med antydninger af lavasten, en frodig palmehave og smuk udsigt over havet. Ved det hyggelige poolområde er der en opvarmet infinity-pool og en poolbar. Poolen opvarmes om vinteren til ca. 20 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole, parasoller og poolhåndklæder tilbydes gratis. Hotellet har en perfekt beliggenhed ved havet og stranden Playa Chica, hvor du kan slappe af i en balinesisk solseng, eller i en af solstolene under en parasol. Hvis du vil nippe til en drink i solen, er der også en strandbar.

Hotel Fariones har en buffetrestaurant, der serverer internationale og kanariske retter, samt to à la carte-restauranter. En af à la carte-restauranterne serverer thailandske, japanske, vietnamesiske og indonesiske retter. Kan du lide at smage nye vine og kombinere smagene med lækre delikatesser? Hotellet har en loungebar indbygget i de omkringliggende lavasten. Her tilbydes både vinsmagninger og smagninger af lokale oste.

Hotel Fariones er nabo til Lanzarotes bedste sportscenter, Fariones Sports Centre, hvor der blandt andet er fitnesscenter, holdtræning såsom yoga og bodypump samt pool med svømmeliner.

Wifi er inkluderet på hotelområdet. Hotellet tilbyder livemusik hver aften og shows for voksne et par gange om ugen. Fra Hotel Fariones har du gåafstand til centrum af Puerto del Carmen, hvor den dejlige promenade er fyldt med barer og restauranter. Ikke langt fra hotellet ligger butikscentret Biosfera Plaza med internationale butikker. Lige uden for hotellet er der en hyggelig havnepromenade, som er perfekt til en dejlig gåtur eller en løbetur.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Puerto del Carmen

R2 Bahia Kontiki Beach

Lejlighedshotellet R2 Bahia Kontiki Beach lokker med en skøn beliggenhed nær centrum og den lækre sandstrand i Puerto del Carmen. Her bor du i pæne lejligheder, og du vælger helt selv, om du vil lave mad i din lejlighed, eller om du vil tilkøbe morgenmadsbuffet på hotellet. En kort gåtur herfra ligger centrum af livlige Puerto del Carmen med et stort udvalg af restauranter, barer og underholdning.

Plus Fariones Apartamentos

Velkommen til Plus Fariones Apartamentos, et lejlighedshotel med bedst tænkelige beliggenhed i Puerto del Carmen, hvor både stranden og byens nyere dele ligger kun en kort gåtur væk. Ved poolområdet findes en opvarmet pool, og for gæster over 18 år er der en solterrasse på taget med solstole og jacuzzi. I livlige Puerto del Carmen venter forlystelser, restauranter og barer.

Las Costas

Hotel Las Costas er et populært hotel i udkanten af Puerto del Carmen. Fra hotellets poolområde har du udsigt over den smukke sandstrand Los Pocillos, og strandpromenaden udenfor hotellet går hele vejen ind til det lille centrum. Hver aften når mørket sænker sig, er der underholdning i hotellets bar.

Parque Tropical

Parque Tropical i Puerto del Carmen på Lanzarote er et hyggeligt hotel med en central beliggenhed, nær den skønne sandstrand Playa Grande. Det hyggelige poolområde er omgivet af en frodig have, og den gode og hyggelige stemning gør, at vores gæster vender tilbage år efter år.

Barcarola Club

Barcarola Club er et vellidt hotel med en god og central beliggenhed i Puerto del Carmen. Stranden ligger lige rundt om hjørnet og indbyder til svalende badeture i havet. Hotellets poolområde ligger i en frodig have, og her er en skøn og afslappet atmosfære. Her gør det opmærksomme personale alt for, at du får en fantastisk ferie.

Plaza Azul

Plaza Azul er et lejlighedshotel med en perfekt beliggenhed i Puerto del Carmen på Lanzarote. Herfra kan du gå til den fine brede sandstrand på få minutter, og langs strandpromenaden ligger butikker, caféer og restauranter.

ILUNION Costa Sal

ILUNION Costa Sal er et meget hyggeligt hotel i Matagorda-området med høj kundetilfredshed, god standard og familiær atmosfære. Fra hotellet har du gåafstand til både centrum og strand, hvilket gør det nemt at kombinere sol, strand og shopping. Vælg mellem lejligheder eller saml hele familien i en rummelig 3-værelses villa omgivet af frodige omgivelser.