Parque Tropical

  • • Central beliggenhed
  • • Pæne lejligheder
  • • Opvarmede pools

Parque Tropical i Puerto del Carmen på Lanzarote er et hyggeligt hotel med en central beliggenhed, nær den skønne sandstrand Playa Grande. Det hyggelige poolområde er omgivet af en frodig have, og den gode og hyggelige stemning gør, at vores gæster vender tilbage år efter år.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Parque Tropical i Puerto del Carmen er et populært hotel med en dejlig beliggenhed i centrum og kun et stenkast til stranden Playa Grande. Poolområdet kantet af palmer har en pool med børnesektion og separat børnepool, begge pools er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Poolbar.

Restaurant/snackbar som serverer spansk og international mad og snacks. Gratis wifi på fælles områder. Vaskemaskiner mod betaling med mønter. Den norske sømandskirke på Lanzarote ligger lige overfor hotellet. Støj fra nærliggende bar og lokaltrafik kan opfattes som forstyrrende i nogle lejligheder. Nærmeste strand er Playa Grande. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet.

Tænk på miljøet og anvend gerne hotellets genbrugsstationer til dit affald.

Måltider

Ingen.