Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser der består af et soveværelse og et opholdsrum, der adskilles af en skydedør. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber, tøfler og hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser Plus

Familie-værelser Plus der består af et soveværelse og et opholdsrum, der adskilles af en skydedør. Opholdsrummet er farverigt indrettet med legetelt, tavle, tv samt en PlayStation 4. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber, tøfler og hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelse

Superior-værelser med to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber, tøfler og hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.