Caybeach Sun

Lejlighedshotellet Caybeach Sun har et stort poolområde med flere pools for hele familien, hvor alle børn og voksne med barnesind kan more sig med flere vandrutsjebaner. Vil du bare slappe af med en bog, venter en opvarmet indendørs pool. Her bor du i komfortable lejligheder og Caybeach Sun har også en købmand. Der er også børneklub, tennis og sauna.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

6,3 ud af 10
Baseret på 6 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Caybeach Sun har et stort poolområde med en opvarmet pool og en separat opvarmet børnepool. Poolene opvarmes om vinteren, november til midten af april, til ca. 20 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Der er også en større pool og en pool til aktiviteter og vandrutsjebaner for både store og små, poolen er opdelt i en dyb del og en mere lavvandet del. Solsenge og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Jacuzzi. Poolbar.

En restaurant, der serverer morgen-, frokost- og middagsbuffet. I restauranten kan du også få en à la carte-middag. Snackbar i løbet af dagen.

I hotellets afslapningsområde finder du en opvarmet indendørs pool, separat jacuzzi og solstole, og her er aldersgrænsen 18 år. Fitnessrum. Tennisbane. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads. Beach Volleyball. Multisportsbane med fodbold og basketball mod betaling. Spillelokale med blandt andet bordhockey og billard mod betaling. Aftenunderholdning.

Wifi på hele hotellet mod betaling. Minimarked. Vaskemaskine og tørretumbler mod betaling. Der er lokal og gennemgående trafik i området omkring hotellet. Elevator er kun tilgængelig i hovedbygningen. Der er reception, minimarked, restaurant og børneklub i stueetagen og indendørs pool og fitnesscenter en etage nede. Lejlighederne er beliggende i 2-etagers bygninger uden elevator, spredt ud over hele hotelområdet. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.00 og middagen kl. 19.00-21.00.

Tilkøber du halvpension indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Alle hoteller i Playa Blanca

Sandos Papagayo Beach Resort

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, 15 minutters gang fra de smukke Papagayo-strande. Hotellet byder på mange aktiviteter. Overalt bliver du ramt af havets nærhed, uanset om du er i det hyggelige poolområde eller på en af restauranterne. Vil du holde dig aktiv eller bare slappe af, har hotellet en spa med både fitnessrum og afslappende behandlinger.

The Volcan Lanzarote

Hotel The Volcan Lanzarote i Playa Blanca er et ægte drømmehotel med elegant og indbydende arkitektur, såvel ude som inde. I den smukke have er der vandfald og en rislende bæk. En dejlig tur udenfor hotellet er til det eksklusive Marina Rubicón.

Elba Lanzarote Royal Village Resort

Elba Lanzarote Royal Village Resort i skønne Playa Blanca på Lanzarotes sydspids byder på et lækkert poolområde med flere pools. Værelserne er pæne og moderne, og der er mulighed for at bo op til 8 personer. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive, hvis du vil slappe helt af på din ferie.

Cordial Marina Blanca

Cordial Marina Blanca er et lejlighedshotel kun et stenkast fra Marina Rubicon i Playa Blanca, Lanzarote. Her bor du dejlige lejligheder. Ved poolområdet - hjertet af hotellet - kan du lade batterierne op og nyde den spanske sol.

LIVVO Coloradamar

LIVVO Coloradamar er et dejligt lejlighedshotel i Playa Blanca på Lanzarote. Her bor du i lækre 2- eller 3-værelses lejligheder med terrasse. Ved poolområdet er der en pool og en separat børnepool.

Relaxia Lanzasur Club

Relaxia Lanzasur Club er virkelig velegnet, hvis du og familien elsker at bade! Her er flere pools, et vandland med flere vandrutsjebaner og et stort plaskebassin for de mindste på hotellets område. Og desuden indgår All Inclusive, kan det blive bedre?

MYND Yaiza

MYND Yaiza, som består af to dele, er hotellet for jer, der rejser sammen. Relax Zone er mere for par og voksne, der ønsker en roligere atmosfære i løbet af dagen, og Family Space er for dem, der ønsker aktiviteter, underholdning og et børnebassin at plaske i. Restauranten og andre faciliteter deles af alle gæster. Perfekt til dig, der rejser med både børn og bedsteforældre!

Gran Castillo Tagoro Family & Fun - vinter 24/25

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et flot hotel med et fantastisk poolområde med 9 pools. På dette hotel bor hele familien godt i rummelige værelser med All Inclusive. I bor nær øens smukkeste strande og kan nyde det smukke Thalassospa, ren luksus for de voksne - for børnene er der vandrutsjebaner og legeplads.