The Volcan Lanzarote

Hotel The Volcan Lanzarote i Playa Blanca er et ægte drømmehotel med elegant og indbydende arkitektur, såvel ude som inde. I den smukke have er der vandfald og en rislende bæk. En dejlig tur udenfor hotellet er til det eksklusive Marina Rubicón.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Club-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Volcan Lanzarote er et førsteklasses hotel af høj standard og elegant indretning. Hotellet har et stort skønt poolområde, hvoraf 3 pools er opvarmede om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool og lille legeplads. Gratis poolhåndklæder. Solstole og parasoller.

Flere restauranter med et varieret køkken, lobbybar med livemusik og diskobar. Til middag skal mænd bære lange bukser i samtlige restauranter. Dags- og aftenaktiviteter samt aftenunderholdning.

Fitnessrum, tennis, squash og bordtennis. Tennisbanen ligger en kort gåtur fra hotellet. På hotellet er der også spa område med jacuzzi, sauna, hamam og forskellige behandlinger mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Gratis internethjørne. Roomservice og vaskeservice mod betaling. Niveauforskelle. Lokaltrafik.

Hotellet har en afslappet atmosfære og mange faciliteter. Inde i hotelbygningen findes en anlagt have med vandfald og en rislende bæk. Hotellet har en perfekt beliggenhed ved den eksklusive havn, Marina Rubicón. Ca. 2 km fra det centrale Playa Blanca.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension eller helpension mod tillæg. Hvis du tilkøber måltider over jul og nytår, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Alle hoteller i Playa Blanca

Sandos Papagayo Beach Resort

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, 15 minutters gang fra de smukke Papagayo-strande. Hotellet byder på mange aktiviteter. Overalt bliver du ramt af havets nærhed, uanset om du er i det hyggelige poolområde eller på en af restauranterne. Vil du holde dig aktiv eller bare slappe af, har hotellet en spa med både fitnessrum og afslappende behandlinger.

Elba Lanzarote Royal Village Resort

Elba Lanzarote Royal Village Resort i skønne Playa Blanca på Lanzarotes sydspids byder på et lækkert poolområde med flere pools. Værelserne er pæne og moderne, og der er mulighed for at bo op til 8 personer. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive, hvis du vil slappe helt af på din ferie.

Cordial Marina Blanca

Cordial Marina Blanca er et lejlighedshotel kun et stenkast fra Marina Rubicon i Playa Blanca, Lanzarote. Her bor du dejlige lejligheder. Ved poolområdet - hjertet af hotellet - kan du lade batterierne op og nyde den spanske sol.

LIVVO Coloradamar

LIVVO Coloradamar er et dejligt lejlighedshotel i Playa Blanca på Lanzarote. Her bor du i lækre 2- eller 3-værelses lejligheder med terrasse. Ved poolområdet er der en pool og en separat børnepool.

Relaxia Lanzasur Club

Relaxia Lanzasur Club er virkelig velegnet, hvis du og familien elsker at bade! Her er flere pools, et vandland med flere vandrutsjebaner og et stort plaskebassin for de mindste på hotellets område. Og desuden indgår All Inclusive, kan det blive bedre?

Caybeach Sun

Lejlighedshotellet Caybeach Sun har et stort poolområde med flere pools for hele familien, hvor alle børn og voksne med barnesind kan more sig med flere vandrutsjebaner. Vil du bare slappe af med en bog, venter en opvarmet indendørs pool. Her bor du i komfortable lejligheder og Caybeach Sun har også en købmand. Der er også børneklub, tennis og sauna.

MYND Yaiza

MYND Yaiza, som består af to dele, er hotellet for jer, der rejser sammen. Relax Zone er mere for par og voksne, der ønsker en roligere atmosfære i løbet af dagen, og Family Space er for dem, der ønsker aktiviteter, underholdning og et børnebassin at plaske i. Restauranten og andre faciliteter deles af alle gæster. Perfekt til dig, der rejser med både børn og bedsteforældre!

Gran Castillo Tagoro Family & Fun - vinter 24/25

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et flot hotel med et fantastisk poolområde med 9 pools. På dette hotel bor hele familien godt i rummelige værelser med All Inclusive. I bor nær øens smukkeste strande og kan nyde det smukke Thalassospa, ren luksus for de voksne - for børnene er der vandrutsjebaner og legeplads.