The Volcan Lanzarote

  • • Meget tilfredse gæster
  • • Skøn beliggenhed ved Marina Rubicón
  • • Elegante omgivelser
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel The Volcan Lanzarote er et ægte drømmehotel ved badestedet Playa Blanca med elegant og indbydende arkitektur, såvel ude som inde. I den smukke have er der vandfald og en rislende bæk. En dejlig tur udenfor hotellet er til det eksklusive Marina Rubicón.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Club-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Placeringen lidt uden for Playa Blanca, lige nedenfor havnen, flere restauranter og butikker, sti...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Volcan Lanzarote er et førsteklasses hotel af høj standard og elegant indretning. Hotellet har et stort skønt poolområde, hvoraf 3 pools er opvarmede om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool og lille legeplads. Gratis poolhåndklæder. Solstole og parasoller.

Flere restauranter med et varieret køkken, lobbybar med livemusik og diskobar. Til middag skal mænd bære lange bukser i samtlige restauranter. Dags- og aftenaktiviteter samt aftenunderholdning.

Fitnessrum, tennis, squash og bordtennis. Tennisbanen ligger en kort gåtur fra hotellet. På hotellet er der også spa område med jacuzzi, sauna, hamam og forskellige behandlinger mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Gratis internethjørne. Roomservice og vaskeservice mod betaling. Niveauforskelle. Lokaltrafik.

Hotellet har en afslappet atmosfære og mange faciliteter. Inde i hotelbygningen findes en anlagt have med vandfald og en rislende bæk. Hotellet har en perfekt beliggenhed ved den eksklusive havn, Marina Rubicón. Ca. 2 km fra det centrale Playa Blanca.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Kontakt vores salgskonsulenter på 70 13 33 00, hvis du ønsker at tilkøbe halvpension over jul og nytår. Der kommer et ekstra tillæg for nytårsmiddag.