Sandos Papagayo Beach Resort

 • • Nær øens smukkeste strande
 • • Populært familiehotel med All Inclusive

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, 15 minutters gang fra de smukke Papagayo-strande. Hotellet byder på mange aktiviteter. Overalt bliver du ramt af havets nærhed, uanset om du er i det hyggelige poolområde eller på en af restauranterne. Vil du holde dig aktiv eller bare slappe af, har hotellet en spa med både fitnessrum og afslappende behandlinger.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,2 ud af 10
Baseret på 30 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 3,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sandos Papagayo Beach Resort er et flot hotel med stilfuld indretning og en varm atmosfære beliggende i udkanten af Playa Blanca lige ved en stenstrand. Ca. 15 min. til fods til de dejlige Papagayo-strande. Hotellet tilbyder transfer til Playa Dorada hver dag.

Her er dejlige faciliteter som et dejligt poolområde med 3 pools og en separat børnepool. En pool (ikke opvarmet) samt den opvarmede jacuzzi uden for receptionen er kun for voksne. Den store pool og børnepoolen er opvarmede til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Gratis poolhåndklæder. Solstole og parasoller

Buffetrestaurant samt asiatisk/mexicansk restaurant. Chill-out terrasse (kan være lukket om vinteren, afhængig af vejret). Bar, snackbar og musikbar. Souvenirbutik, juveler og frisør. Sportsaktiviteter såsom tennis, aerobics, basket, minigolf, mm. Vandmuseum på stranden mod betaling. Spilrum med spil mod betaling. Mulighed for at leje cykler i receptionen. Lille spa med jacuzzi, sauna, hamam og fitnessfaciliteter (lukket torsdage) mod betaling. Dags- og aftenaktiviteter for både børn og voksne. Gratis wifi på hele hotellet. Niveauforskelle. Ca. 3,5 km til det centrale Playa Blanca. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Rejser du over jul og nytår, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

 • Morgenmad i buffetrestauranten, kl. 08.00-10.15
 • Frokost i buffetrestauranten, kl. 13.00-15.00
 • Middag i buffetrestauranten, kl. 19.00-21.45, bordreservation kræves
 • Snacks og diverse
 • Is og snacks for børnene, kl. 10.30-24.00
 • Forfriskninger, lokale drinks, vin og øl ad libitum, kl. 08.00-23.00
 • Dags- og aftenaktiviteter og shows
 • Sportsaktiviteter

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

 • En stor pool og en børnepool opvarmes om vinteren til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr.
 • Niveauforskelle på hotelområdet.

Check-ind online
Sandos Papagayo Beach Resort tilbyder online check-ind for at forenkle ankomsten. Check-ind på stedet kan tidligst ske kl. 16.00 på ankomstdagen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Playa Blanca

Gran Castillo Tagoro Family & Fun

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et flot hotel med et fantastisk poolområde med 9 pools. På dette hotel bor hele familien godt i rummelige værelser med All Inclusive. I bor nær øens smukkeste strande og kan nyde det smukke Thalassospa, ren luksus for de voksne - for børnene er der vandrutsjebaner og legeplads.

The Volcan Lanzarote

Hotel The Volcan Lanzarote i Playa Blanca er et ægte drømmehotel med elegant og indbydende arkitektur, såvel ude som inde. I den smukke have er der vandfald og en rislende bæk. En dejlig tur udenfor hotellet er til det eksklusive Marina Rubicón.

Elba Lanzarote Royal Village Resort

Elba Lanzarote Royal Village Resort i skønne Playa Blanca på Lanzarotes sydspids byder på et lækkert poolområde med flere pools. Værelserne er pæne og moderne, og der er mulighed for at bo op til 8 personer. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive, hvis du vil slappe helt af på din ferie.

Cordial Marina Blanca

Cordial Marina Blanca er et lejlighedshotel kun et stenkast fra Marina Rubicon i Playa Blanca, Lanzarote. Her bor du dejlige lejligheder. Ved poolområdet - hjertet af hotellet - kan du lade batterierne op og nyde den spanske sol.

Coloradomar

Coloradamar er et dejligt lejlighedshotel i Playa Blanca på Lanzarote. Her bor du i lækre 3-værelses lejligheder med terrasse. Ved poolområdet er der en pool og en separat børnepool.

Relaxia Lanzasur Club

Relaxia Lanzasur Club er virkelig velegnet, hvis du og familien elsker at bade! Her er flere pools, et vandland med flere vandrutsjebaner og et stort plaskebassin for de mindste på hotellets område. Og desuden indgår All Inclusive, kan det blive bedre?

Caybeach Sun

Lejlighedshotellet Caybeach Sun har et stort poolområde med flere pools for hele familien, hvor alle børn og voksne med barnesind kan more sig med flere vandrutsjebaner. Vil du bare slappe af med en bog, venter en opvarmet indendørs pool. Her bor du i komfortable lejligheder og Caybeach Sun har også en købmand. Der er også børneklub, tennis og sauna.