MYND Yaiza

MYND Yaiza, som består af to dele, er hotellet for jer, der rejser sammen. Relax Zone er mere for par og voksne, der ønsker en roligere atmosfære i løbet af dagen, og Family Space er for dem, der ønsker aktiviteter, underholdning og et børnebassin at plaske i. Restauranten og andre faciliteter deles af alle gæster. Perfekt til dig, der rejser med både børn og bedsteforældre!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser i familiedelen for 2-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2 personer. Superior-værelser i familieafdelingen for 2-3 personer heraf børn. Familie-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

MYND Yaiza-hotellet har fem pools. På Family Space delen af hotellet er der to større pools og et plaskebassin til familiens mindste, en af de større pools er om vinteren opvarmet til ca. 20 grader. Ved Relax Zone er der to pools, hvoraf den ene er opvarmet om vinteren til ca. 20 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solsenge, parasoller og pool- og strandhåndklæder er inkluderet.

MYND Yaiza har to restauranter. I hovedrestauranten serveres morgenmadsbuffet, frokost og middag fra en fast menu. Middagen serveres i hotellets à la carte-restaurant. To barer, en poolbar og en lobbybar.

En separat udendørs pool i hotellets spa og fitnessrum med en aldersgrænse på 16 år. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år og ungdomsklub for unge i alderen 13-16 år med engelsktalende personale.

Gratis wifi på hele hotellet. Hårtørrer, strygefaciliteter kan lånes i receptionen efter forespørgsel. Gratis vaskeservice. Minimarked. Parkering mod betaling. Hotellet består af otte bygninger med hver to etager. Elevator findes kun i bygningen tættest på receptionen. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmad og middag)

Morgenmaden serveres frem til kl. 11.30 og restauranten har åbent til kl. 23.00.

Alle hoteller i Playa Blanca

Sandos Papagayo Beach Resort

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, 15 minutters gang fra de smukke Papagayo-strande. Hotellet byder på mange aktiviteter. Overalt bliver du ramt af havets nærhed, uanset om du er i det hyggelige poolområde eller på en af restauranterne. Vil du holde dig aktiv eller bare slappe af, har hotellet en spa med både fitnessrum og afslappende behandlinger.

Elba Lanzarote Royal Village Resort

Elba Lanzarote Royal Village Resort i skønne Playa Blanca på Lanzarotes sydspids byder på et lækkert poolområde med flere pools. Værelserne er pæne og moderne, og der er mulighed for at bo op til 8 personer. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive, hvis du vil slappe helt af på din ferie.

Cordial Marina Blanca

Cordial Marina Blanca er et lejlighedshotel kun et stenkast fra Marina Rubicon i Playa Blanca, Lanzarote. Her bor du dejlige lejligheder. Ved poolområdet - hjertet af hotellet - kan du lade batterierne op og nyde den spanske sol.

LIVVO Coloradamar

LIVVO Coloradamar er et dejligt lejlighedshotel i Playa Blanca på Lanzarote. Her bor du i lækre 2- eller 3-værelses lejligheder med terrasse. Ved poolområdet er der en pool og en separat børnepool.

Relaxia Lanzasur Club

Relaxia Lanzasur Club er virkelig velegnet, hvis du og familien elsker at bade! Her er flere pools, et vandland med flere vandrutsjebaner og et stort plaskebassin for de mindste på hotellets område. Og desuden indgår All Inclusive, kan det blive bedre?

Caybeach Sun

Lejlighedshotellet Caybeach Sun har et stort poolområde med flere pools for hele familien, hvor alle børn og voksne med barnesind kan more sig med flere vandrutsjebaner. Vil du bare slappe af med en bog, venter en opvarmet indendørs pool. Her bor du i komfortable lejligheder og Caybeach Sun har også en købmand. Der er også børneklub, tennis og sauna.

Gran Castillo Tagoro Family & Fun - vinter 24/25

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et flot hotel med et fantastisk poolområde med 9 pools. På dette hotel bor hele familien godt i rummelige værelser med All Inclusive. I bor nær øens smukkeste strande og kan nyde det smukke Thalassospa, ren luksus for de voksne - for børnene er der vandrutsjebaner og legeplads.