Bedømmelse af Gran Castillo Tagoro Family & Fun - vinter 24/25

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

7772 bedømmelser
Meget godt
 
4052
Godt
 
2254
Middel
 
942
Mindre godt
 
329
Dårligt
 
196

5 nyeste bedømmelser

08-04-2023

af 850Svend Tarm, Danmark

Meget, meget dejligt feriested

Hjemkommet efter en rigtig dejlig ferie på et dejligt hotel med ekstrem god service, lækker mad, dejligt værelse og ikke mindst også dejligt vejr. Vi har på Gran Castillo haft en ferie der kun giver gode minder. Vi vender helt sikkert tilbage på et senere tidspunkt

 
14-02-2023

af Natasha R

Okay rejse, men slidt børneområde.

Vi var en uge på dette hotel i oktober. Hotellet og værelset var egentlig fint og tilfredsstillende på flere parametre. Dog var børneområdet meget slidt og misvedligeholdt, det gælder både deres børnepool med rutsjebane og deres legeplads. Legepladsens rutsjebane er lavet af metal, så når solen står på kan man ikke lade sig barn rutsje med bare ben, derudover var der en masse myrer eller lignende da vi var der. Dog har de en stor pool i midten hvor den ene ende er tilegnet børn, og denne var så fin og vi brugte blot denne alle dagene. Maden var okay, men den klassiske buffet og derfor intet udover det sædvanlige. Trods 3-stjerner vil vi dog stadig kunne anbefale hotellet, men bare at hvis man ønsker at bruge legepladsen og børnepoolen, så er det slidt.

 
10-02-2018

af nebo19 Copenhagen, Denmark

All inclusive - ren afslapning, god service og alt for meget mad.

Min lille familie er netop hjemvendt efter en uge med ren afslapning, god service og alt for meget mad. Gran Tagoro får 4 stjerner ud af 5 for sine smukke omgivelser, rummelige værelser, den meget varierede, lækre og altid opfyldte buffet morgen, middag og aften og for den gode service på hotellet. Specielt i poolbaren og den store buffetrestaurant var personalet altid venlig og effektivt, og havde overskud til at dikke-dikke med alle børn, selvom de var på arbejde i mange timer. Hver dag var der stillet kildevand på værelset og de var gode til at sørge for nye håndklæder. Den sidste stjerne mangler, fordi jeg i mit liv ALDRIG har sovet på så dårlig en madras, som på dette hotel. Der var en decideret bule ned i madrassen, fordi fjedrene var helt færdige, og de sidste to dage lå vi med hovedet i fodenden, fordi madrassen ikke var lige så fladmast der. Alt i alt fremstår hotellet flot, men der er alligevel nogle småting som gør, at hotellet som ikke kan få mere end 4 stjerne. (F.eks. havde vi et skab, hvor den ene låge ikke lukkede til, der var lidt spindelvæv i en krog og vi fik ikke skiftet sengetøj af “House cleaning” selvom vores datter havde lavet en tydelig gylpeplet på lagnet. Med alt det sagt vil jeg godt anbefale en ferie på Gran Tagoro, men gør som personalet fortalte os. Hold jer væk i juni, juli og august, for hotellet er proppet med mennesker, og kom hellere i maj og september, hvor vejret er godt, og der er færre mennesker.

 
24-10-2017

af 423twanm Virum, Danmark

Kan ikke finde de sidste 2 stjerner

Hotellet er ikke berettiget 5 stjerner. De gode ting er værelserne, personalet og der er en god strand på ca 15 minutters gang gennem ørkenen. Det er så 3 stjerner. Men der er for meget der trækker ned i vurderingen. Maden lever slet ikke op til den standard man er vant til. Ingen friske grøntsager, alt for fed mad, kedeligt brød og mælkeprodukter, totalt gennemstegt kød osv. Man bliver hurtig træt af det. Næsten ingen variation. Det er en æde-fabrik og antallet af overvægtige gæster forklarer en del. Der er dog en Italiensk og Kinesisk restaurant der er værd at besøge (er inklusiv). Der er alt for mange mennesker. Det vrimler med gæster. 80% er Englændere (nok derfor maden er tilpasset dem) og der er næsten ingen Danskere. Poolen er kold så man har god plads her. Om poolen checkes ved jeg ikke. Tallene for temperatur, klor og pH værdi var de samme hele ugen. Det virker ikke specielt betryggende. Underholdningen er der stort set ingen af der er værd at skrive om. Dog er der hver aften nogen der synger til et bånd. Heldigvis stopper det ca. kl 22.30. Har man som os børn omkring de 10 år eller ældre er der ikke meget at opleve på stedet.

 
23-04-2017

af 279ceciliek København, Danmark

Skønt ophold

Min mor, søn på 11 år og jeg boede en uge i vinterferien på dette resort. Det var min første gang på et all inclusive hotel, og mine forventninger var ikke ret høje. Dette blev dog hurtigt afløst af en fornemmelse af total afslapning. Værelserne var dejligt store med egen overdækkede terrasse. Personalet utroligt venligt og servicemindede og efter at have luret af hvornår de mange småbørnsfamilier (gerne tidligt) indtog deres måltider kunne vi nyde den dejlige mad i buffetrestauranten, som ikke føltes specielt overrendt. Ikke mindst pga personalet som arbejde på højtryk. Polområderne var fine og vi kunne altid finde plads. En dejlig halvtimes gåtur langs vandet til den nærliggende hyggelige havneby, hvor vi også spiste aftensmad en enkelt aften. Underholdning ikke noget for os, men vi kunne i stedet sidde ude på sportsbaren og nyde en drink efter middagen, spille kort og hygge. Jeg bøjer mig for All inclusive konceptet, hvis mad, omgivelser og service er som her! Vender gerne tilbage igen.