Relaxia Lanzasur Club

Relaxia Lanzasur Club er virkelig velegnet, hvis du og familien elsker at bade! Her er flere pools, et vandland med flere vandrutsjebaner og et stort plaskebassin for de mindste på hotellets område. Og desuden indgår All Inclusive, kan det blive bedre?

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder i bungalow for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,5 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

I Playa Blanca helt syd på Lanzarote finder du Relaxia Lanzasur Club, et hotel med fire pools, et vandland med fem vandrutsjebaner og et sjovt plaskebassin for familiens mindste. Og der er kun få hundrede meter til stranden (mellem hoteldelen og badelandsdelen er der en vej med begrænset trafik.

I hotellets restaurant serveres internationale retter fra en buffet til morgenmad, frokost og middag. Hvis vejret tillader det, serveres der nogle gange grillbuffet til aftensmaden. Ved poolen er der pool-/snackbar og i lobbyen en bar, som også byder på underholdning visse aftener. Besøger du badelandet, er der mulighed for at spise frokost og slukke tørsten inden for All Inclusive-programmet. Timi Kitchen serverer frokost inkl. drikkevarer.

Hotellet har et gratis fitnessrum, hvor alle, der har lyst, kan tilkøbe tid med en personlig træner. Der er også en række cykler til leje.

Mulighed for selv at vaske tøj i vaskemaskine og tørretumbler, der er til rådighed.

Hotellet ligger omkring en kilometer fra havnen i Playa Blanca og yderligere et par hundrede meter til centrum. Marina Rubicon er knap fem kilometer væk. Der er ca. 300 meter til den nærmeste sandstrand, og ca. 8 kilometer til de berømte Papagayo-strande. Lokaltrafik i området omkring hotellet.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i hotelrestauranten, kl. 08.00-10.30
  • Frokost i buffetrestauranten eller Timi Kitchen, kl. 12.30-14.30
  • Is til børnene i poolbaren, kl. 15.00-16.00
  • Middag i buffetrestauranten, kl. 18.30-21.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks, kl. 10.30-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Playa Blanca

Gran Castillo Tagoro Family & Fun

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et flot hotel med et fantastisk poolområde med 9 pools. På dette hotel bor hele familien godt i rummelige værelser med All Inclusive. I bor nær øens smukkeste strande og kan nyde det smukke Thalassospa, ren luksus for de voksne - for børnene er der vandrutsjebaner og legeplads.

Sandos Papagayo Beach Resort

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, 15 minutters gang fra de smukke Papagayo-strande. Hotellet byder på mange aktiviteter. Overalt bliver du ramt af havets nærhed, uanset om du er i det hyggelige poolområde eller på en af restauranterne. Vil du holde dig aktiv eller bare slappe af, har hotellet en spa med både fitnessrum og afslappende behandlinger.

The Volcan Lanzarote

Hotel The Volcan Lanzarote i Playa Blanca er et ægte drømmehotel med elegant og indbydende arkitektur, såvel ude som inde. I den smukke have er der vandfald og en rislende bæk. En dejlig tur udenfor hotellet er til det eksklusive Marina Rubicón.

Elba Lanzarote Royal Village Resort

Elba Lanzarote Royal Village Resort i skønne Playa Blanca på Lanzarotes sydspids byder på et lækkert poolområde med flere pools. Værelserne er pæne og moderne, og der er mulighed for at bo op til 8 personer. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive, hvis du vil slappe helt af på din ferie.

Cordial Marina Blanca

Cordial Marina Blanca er et lejlighedshotel kun et stenkast fra Marina Rubicon i Playa Blanca, Lanzarote. Her bor du dejlige lejligheder. Ved poolområdet - hjertet af hotellet - kan du lade batterierne op og nyde den spanske sol.

Coloradomar

Coloradamar er et dejligt lejlighedshotel i Playa Blanca på Lanzarote. Her bor du i lækre 3-værelses lejligheder med terrasse. Ved poolområdet er der en pool og en separat børnepool.

Caybeach Sun

Lejlighedshotellet Caybeach Sun har et stort poolområde med flere pools for hele familien, hvor alle børn og voksne med barnesind kan more sig med flere vandrutsjebaner. Vil du bare slappe af med en bog, venter en opvarmet indendørs pool. Her bor du i komfortable lejligheder og Caybeach Sun har også en købmand. Der er også børneklub, tennis og sauna.