Relaxia Lanzasur Club

Relaxia Lanzasur Club er virkelig velegnet, hvis du og familien elsker at bade! Her er flere pools, et vandland med flere vandrutsjebaner og et stort plaskebassin for de mindste på hotellets område. Og desuden indgår All Inclusive, kan det blive bedre?

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder i bungalow for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

6,5 ud af 10
Baseret på 8 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

I Playa Blanca helt syd på Lanzarote finder du Relaxia Lanzasur! Her er tre pools, hvoraf to er store pools og en separat børnepool. En af de store pools er for voksne. Solstole og parasoller. Balinesiske solstole mod betaling. Poolhåndklæder mod depositum og mod betaling ved ombytning. En af de store pools er om vinteren opvarmet til 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Hotellet har også et vandland med fem vandrutsjebaner, et bølgebassin og et separat plaskebassin med vandrutsjebaner til de mindste. For at prøve nogle af vandrutsjebanerne skal du være 120 cm eller højere. Badelandet har også wifi, brusere, omklædningsrum og livreddere. Badelandet er åbent dagligt kl. 10.00-17.00 afhængig af vejret. Her kan alle blive mæt, og som om det ikke var nok - der er kun få hundrede meter til stranden og der har man hele Atlanterhavet at køle af i. Mellem hoteldelen og badelandsdelen går en vej med begrænset trafik.

Morgenmad, frokost og middag serveres i hotellets buffetrestaurant. Hvis vejret tillader det, serveres der nogle gange grillbuffet til aftensmaden. Ved poolen er der pool-/snackbar og i lobbyen en bar, hvor der også tilbydes underholdning et par aftener om ugen. Besøger du vandlandet, er det muligt at spise frokost i restauranten Timi Kitchen, som serverer mad og drikkevarer.

Relaxia Lanzasur har en legeplads med bordtennis. Der er også billard, dart og forskellige elektroniske spil, mod betaling. Fitnessrum, PT tilgængelig mod betaling. Der er også cykler til leje.

Gratis wifi på hele hotellet. Vaskemaskine og tørretumbler, mod betaling med mønter. Ladestation til el-bil. Hotellet blev renoveret i etaper i 2012, 2021 og 2022. Ved sen afrejse er der bagagerum og brusere, som skal bestilles på forhånd.

Hotellet ligger ca. en kilometer fra havnen i Playa Blanca og yderligere et par hundrede meter til centrum. Marina Rubicon er knap fem kilometer væk. Der er omkring 300 meter til den nærmeste sandstrand, og omkring 8 kilometer til de berømte Papagayo-strande.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i hotellets restaurant, kl. 08.00-10.30
  • Frokost i hotellets restaurant eller Timi Kitchen, kl. 12.30-14.30
  • Is til børnene i poolbaren, kl. 15.00-16.00
  • Middagsbuffet i hotellets restaurant, kl. 18.30-21.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og vand ad libitum i Timi Kitchen, kl. 10.00-17.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i hotellets barer, kl. 10.30-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Playa Blanca

Sandos Papagayo Beach Resort

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, 15 minutters gang fra de smukke Papagayo-strande. Hotellet byder på mange aktiviteter. Overalt bliver du ramt af havets nærhed, uanset om du er i det hyggelige poolområde eller på en af restauranterne. Vil du holde dig aktiv eller bare slappe af, har hotellet en spa med både fitnessrum og afslappende behandlinger.

Elba Lanzarote Royal Village Resort

Elba Lanzarote Royal Village Resort i skønne Playa Blanca på Lanzarotes sydspids byder på et lækkert poolområde med flere pools. Værelserne er pæne og moderne, og der er mulighed for at bo op til 8 personer. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive, hvis du vil slappe helt af på din ferie.

Cordial Marina Blanca

Cordial Marina Blanca er et lejlighedshotel kun et stenkast fra Marina Rubicon i Playa Blanca, Lanzarote. Her bor du dejlige lejligheder. Ved poolområdet - hjertet af hotellet - kan du lade batterierne op og nyde den spanske sol.

Caybeach Sun

Lejlighedshotellet Caybeach Sun har et stort poolområde med flere pools for hele familien, hvor alle børn og voksne med barnesind kan more sig med flere vandrutsjebaner. Vil du bare slappe af med en bog, venter en opvarmet indendørs pool. Her bor du i komfortable lejligheder og Caybeach Sun har også en købmand. Der er også børneklub, tennis og sauna.

MYND Yaiza

MYND Yaiza, som består af to dele, er hotellet for jer, der rejser sammen. Relax Zone er mere for par og voksne, der ønsker en roligere atmosfære i løbet af dagen, og Family Space er for dem, der ønsker aktiviteter, underholdning og et børnebassin at plaske i. Restauranten og andre faciliteter deles af alle gæster. Perfekt til dig, der rejser med både børn og bedsteforældre!

Gran Castillo Tagoro Family & Fun - vinter 24/25

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et flot hotel med et fantastisk poolområde med 9 pools. På dette hotel bor hele familien godt i rummelige værelser med All Inclusive. I bor nær øens smukkeste strande og kan nyde det smukke Thalassospa, ren luksus for de voksne - for børnene er der vandrutsjebaner og legeplads.