Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel

 • • Stor solterrasse
 • • Tilkøb halvpension eller All Inclusive Ultra
 • • Smuk beliggenhed

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel tilbyder smukke omgivelser i San Agustin. På hotellet findes et af Europas største Thalassoterapicentre, der tilbyder skønne behandlinger. Morgenmadsbuffet indgår og du har mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive Ultra.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt var bare super godt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel har en stor solterrasse ved poolområdet med solstole og parasoller. Poolhåndklæder kan lånes mod depositum. Bytte af poolhåndklæder mod betaling. Her er tre pools, hvoraf to (en lavere og en lidt dybere) tilhører et lille vandland med vandrutsjebaner og fontæner. Børn under 8 år skal ledsages af en voksen i badelandet. På hotellets tagterrasse er der en pool med solstole og parasoller mod betaling. Her er en lille afskærmet del for naturister.

På hotellet er der en buffetrestaurant, poolbar og en snackbar som serverer enkle retter og retter fra en à la carte-menu til frokost. Lobbybar og en bar med livemusik, dans og underholdning flere aftener om ugen. À la carte-restauranten og chill out-baren Gorbea ligger på tagterrassen.

Stort spaområde med thalassoterapi, som byder gæster over 15 år velkommen. Her er flere pools med havvand med forskellige temperaturer og massagefunktioner. Prøv den 700 m2 store kom-i-form-pool (anbefales ikke til gravide) eller forkæl dig selv med en behandling med f.eks. ler og alger. Hotellets gæster får 10% rabat på entréprisen til spaområdet samt behandlinger.

Gratis wifi i receptionen. Gratis fitness-faciliteter. Bordtennis og petanque mod depositum. Tennis og padel mod betaling. Underholdning for voksne og børn hver dag. Gratis børneklub i hotellets regi (med engelsktalende personale) for børn 4-12 år. Legeplads. Minidisco efter middag om aftenen. Vaskeservice mod betaling.

Ca. 15 min gåafstand til shopping. For at komme til stranden går man langs en lille vej og over en bro.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Når All Inclusive Ultra tilkøbes indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.00-21.30
 • Snacks som f.eks. hamburgere, pommes frittes, sandwich og is til børnene i snackbaren, kl. 10.00-18.00
 • Eftermiddagskaffe og kage, kl. 15.30-17.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer og visse internationale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-01.00, i specifikke barer for All Inclusive.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 12.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.


Hotellet huser et af Europas største Thalassoterapi-centre. Gæster på hotellet modtager 10% rabat på indgangen til spa-anlægget og på behandlinger.

Alle hoteller i San Agustín

Don Gregory by Dunas

Skønne hotel Don Gregory by Dunas for gæster over 16 år ligger direkte på stranden i San Agustin. Du har også San Agustins shoppingcenter lige over for hotellet. Alle værelser har balkon med havudsigt, der er wifi på hele hotellet, og morgenmad indgår i prisen.

Abora Interclub by Lopesan

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin på Gran Canaria. Her bor du i lyse, pæne værelser, og All Inclusive indgår. Her findes vandrutsjebaner for både store og små samt flere dejlige poolområder.

Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolina på dejlige Gran Canaria har mange tilbagevendende gæster. Det er bla. det skandinavisktalende personale og den familiære stemning der gør, at man hurtigt føler sig hjemme og stortrives. ”Ingenting er umuligt” lyder hotellets eget slogan – det er ikke mærkeligt at vi har mange stamgæster her! Det er et utrolig populært hotel hvor lejlighederne ligger i en frodig have med velduftende timian og citrontræer. OBS! I vintersæsonen er hotellet kun for gæster over 16 år.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et flot designet All Inclusive-hotel nær stranden i San Agustin. Her bor du i lækre dobbeltværelser og nyder god mad, dejlige pools og kan forkæle dig selv med en dag i hotellets spa. Hotellet hed tidligere Melia Tamarindos men har gennemgået en større renovering og åbner i efteråret 2022.

Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolinas beliggenhed på stranden i San Agustin, den familiære atmosfære og det skandinavisktalende personale gør, at hotellet bliver værdsat af mange gæster, som gerne vender tilbage hertil. Havens duftende timian- og citrontræer inviterer til hyggelige stunder ved poolområdet, hvor solstole og parasoller venter på dig.