Abora Interclub by Lopesan

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin på Gran Canaria. Her bor du i lyse, pæne værelser, og All Inclusive indgår. Her findes vandrutsjebaner for både store og små samt flere dejlige poolområder.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Familie-suiter for 3-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det store poolområde og de fine værelser, med garderobe så vi ikke havde kufferter i vejen på værelset
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Abora Interclub by Lopesan er et skønt All Inclusive hotel for hele familien. Hotellet har flere poolområder, hvoraf det ene passer ekstra godt til dem, der rejser med børn, og et der kun er for voksne. Her er flere spisesteder, hvor du kan spise godt – døgnet rundt!

I den store pool er der tre vandrutsjebaner og her kan du lege frit. For at bruge rutsjebanerne skal du være over 1,20 meter høj og kunne svømme. Poolen er 1,85 meter dyb.

Der er fire pools, hvoraf den ene er en voksenpool og den anden er en opvarmet pool. Voksenpoolen er forbeholdt gæster i deluxe-værelserne. Den opvarmede pool opvarmes til 22 grader fra 1. november til 30. april og som led i hotellets miljøarbejde er vandet i poolen solopvarmet. Det betyder, at pooltemperaturen kan falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. I den separate børnepool og i splashpoolen kan alle børn lege. Solstole kan lånes omkring hver pool. Poolhåndklæder mod betaling og depositum. To jacuzzier.

På hotellet er der buffetrestauranten sABOReA og food courten Snack & Go, som har enkle retter som f.eks pizza, hamburger og desserter. I lobbyen er der en servicestation (24/7 by Abora) som er åben døgnet rundt, med læskedrikke, vand, juice, øl, sangria, kaffe og sandwich.

Underholdning og aktiviteter for både voksne og børn, for eksempel billard, bordtennis, aerobic og dart. Børneklub for børn fra 4 til 12 år i hotellets regi (engelsktalende personale). Legeplads.

Wifi på fællesområder. Parkering mod betaling. For hotellets gæster er transport til stranden inkluderet flere gange om dagen.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restaurant sABOReA, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet i restaurant sABOReA, kl.13.00-15.00
 • Middagsbuffet i restaurant sABOReA, kl. 18.00-21.30
 • Snacks og enkle retter i food courten Snack & Go, kl. 11.00-23.00
 • Drikkevarer i baren La Palapa, kl. 11.00-23.00
 • Drikkevarer i servicestationen 24/7 by Abora, døgnet rundt
 • Forfriskninger, øl, vin, drinks og lokale drikkevarer ad libitum, i lobbybaren, kl. 18.00-23.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel tilbyder smukke omgivelser i San Agustin. På hotellet findes et af Europas største Thalassoterapicentre, der tilbyder skønne behandlinger. Morgenmadsbuffet indgår og du har mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive Ultra.

Don Gregory by Dunas

Don Gregory by Dunas er et voksenhotel for gæster over 16 år. Hotellet ligger direkte på stranden i San Agustin. Her er du kun få skridt fra stranden, promenaden og shoppingcentret. Gratis wifi på hele hotellet, og morgenmad indgår i prisen. Næsten alle værelser har balkon med havudsigt.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et flot designet All Inclusive-hotel nær stranden i San Agustin. Her bor du i lækre værelser og nyder god mad, dejlige pools og kan forkæle dig selv med en dag i hotellets spa.

Sunsuites Carolina - vinter 2024/25

En varm velkomst til en populær favorit på solrige Gran Canaria – Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina i San Agustin. Hotellet, som indtil vinteren 24/25 er inkluderet blandt vores udvalgte voksenhoteller, er et af vores mest populære hoteller på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personale, beliggenheden ved stranden og den familiære stemning gør, at mange gæster vender tilbage år efter år. Der er et dejligt poolområde med opvarmet pool, og en have med duftende timian og smukke citrontræer.

Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolinas beliggenhed på stranden i San Agustin, den familiære atmosfære og det skandinavisktalende personale gør, at hotellet bliver værdsat af mange gæster, som gerne vender tilbage hertil. Havens duftende timian- og citrontræer inviterer til hyggelige stunder ved poolområdet, hvor solstole og parasoller venter på dig.