Bedømmelse af Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 32 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
roligt
-
drinks var elendige...

Bekræftet køb : 2020-02-29


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-01-04


9 ud af 10

+
Jeg vil komme der igen
-
Duerne er ved at blive en plage. Bakterier og sygdom

Bekræftet køb : 2019-11-23


8 ud af 10

+
Morgenbuffet
-
Varmet vand i poolen

Bekræftet køb : 2019-11-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

6168 bedømmelser
Meget godt
 
3830
Godt
 
1452
Middel
 
589
Mindre godt
 
183
Dårligt
 
117

5 nyeste bedømmelser

01-03-2020

Indlæg af Viking18 Ribe, Danmark

Skøn udsigt fra toppen af hotellet

Vi kørte et stykke vej for igen at besøge hotellets poolbar og restaurant. Vi valgte begge Iberico gris med en lækker Pedro Ximenez reduceret sovs. Tilbehøret skulle iflg. menukortet bl.a. være karamelliserede pærer. Det smagte rigtigt fint, men pærerne var der ikke ;-( Da vi spurgte tjeneren om de manglende pærer, gik han i køkkenet og kom tilbage og fortalte at pærerne desværre havde vist sig at være dårlige. Vi fik i stedet karamelliserede æbler i en lille skål. De smagte fint, men var ikke en integreret del af retten. Da vi forklarede restaurantschefen at vi havde fået en god ret, men savnede pærerne, var svaret at de iflg. køkkenchefen var i sovsen, hm. Da jeg gerne ville snakke med køkkenchefen fik jeg at vide, at han desværre havde travlt med at lave mad (der var meget få gæster). Har turde åbenbart ikke at stå til regnskab for fejlen. Restaurantchefen reducerede prisen for retten og det var fair nok, men det var ikke det, der var vores pointe. En ret de har på menuen, bør de også kunne levere. De kan sagtens lave god mad på så fint et hotel. Jeg synes bare, at køkkenchefen bør være i køkkenet/restauranten og ikke sætte kokkeeleven til at lave maden ;-)

 
29-02-2020

Indlæg af vanessa2612m26 København, Danmark

Lækkert hotel

Har været på hotellet 2 gange. Super lækkert hotel, god beliggenhed få minutter fra stranden og et center. Fantastisk hotel med venligt personale, gode pools, gode muligheder for hele familien i alle aldre. Maden var også god.

 
14-01-2019

Indlæg af njlAalborg Aalborg, Danmark

Dejlig ferie på Gloria Palace San Augustin

Vi har for 4. gang valgt at holde en uges vinterferie på Gloria Palace i San Augustin, igen med all inklusive. Har været meget tilfredse, men denne gang var der lidt udfordringer. Da vi kom til hotellet, var det værelse, vi skulle have, givet til andre gæster, og efter lang tid blev vi tilbudt et familieværelse i annekset til hotellet. Værelset var som sådan OK, men bygningen er ikke i tilknytning til hotel, og der var ingen havudsigt, som bestilt. Da vi ankom sent om aftenen, havde vi på forhånd skrevet til hotellet for at forhøre os om noget aftensmad, hvilket vi var lovet. Det fik vi efter lidt diskussioner, efter vi kunne fremvise mail med bekræftelse fra hotellet. Vi blev lovet et andet værelse dagen efter. Som kompensation for besværet fik vi en talon til at benytte solsenge på tagterrassen. Dagen efter var der igen udfordringer med at finde et værelse, men receptionisten fik efter længere tid accept på et værelse på 8. sal, med en fantastisk udsigt til havet. Generelt var ophold OK, værelset var fint og rent. Maden god med et stort udvalg, men lidt underligt, at der blev serveret kyllingespyd 3 dage som varm ret. God pool og bar, men hvorfor servere en færdiglavet Sangria, der slet ikke indeholder det den burde. Underholdning om aftenen var også god. Betjeningen på hotellet oplevede vi som god, specielt ”vores tjener” Kamal TohTouh var fantastisk, altid opmærksom på gæster, altid smilende og altid serviceminded. Set i lyset af tidligere ophold i 2007-09 og -10, vurderer vi at standarden er dalet noget, især mindre udvalg af mad, og lidt mindre fokus på at give gæster en god oplevelse. MEN – en god ferie.

 
30-03-2018

Indlæg af Jesper K

Dejligt sted

Hola🏝 Et skønt sted med meget sød og omhyggelig betjening. Værelserne er fine og rene - gode senge. All inclusive fungerer og maden er varieret og god - med noget til en hver smag. Kan absolut anbefales👍

 
28-03-2018

Indlæg af Torben A

Ferie

Dejligt hotel lækker pool dejlig mad skønt personale god service dejligt værelse alt er bare godt dejligt vejr skøn udsigt betjening perfekt gid opløb af indendørs og udendørs spisning en hilsen til Maite