Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel

  • • Stor solterrasse
  • • Tilkøb halvpension eller All Inclusive Ultra
  • • Smuk beliggenhed
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel tilbyder smukke omgivelser i San Agustin. På hotellet findes et af Europas største Thalassoterapicentre, der tilbyder skønne behandlinger. Her er mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive Ultra.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

roligt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel har en stor solterrasse ved poolområdet med solstole og parasoller. Poolhåndklæder kan lånes mod depositum. Bytte af poolhåndklæder mod betaling. Her er tre pools, heraf en separat børnepool. På hotellets tagterrasse er der en pool med solstole og parasoller mod betaling. Her er en lille afskærmet del for naturister.

På hotellet er der en buffetrestaurant, poolbar og en snackbar som serverer enkle retter og retter fra en à la carte-menu til frokost. Lobbybar og en bar med livemusik, dans og underholdning flere aftener om ugen. À la carte-restauranten og chill out-baren Gorbea ligger på tagterrassen.

Stort spaområde med thalassoterapi, som byder gæster over 15 år velkommen. Her er flere pools med havvand med forskellige temperaturer og massagefunktioner. Prøv den 700 m2 store kom-i-form-pool (anbefales ikke til gravide) eller forkæl dig selv med en behandling med f.eks. ler og alger. Hotellets gæster får 10% rabat på entréprisen til spaområdet samt behandlinger. Bemærk at hotellets spa pt. er lukket for renovering.

Gratis wifi i receptionen. Gratis fitness-faciliteter. Bordtennis og petanque mod depositum. Tennis og padel mod betaling. Underholdning for voksne og børn hver dag. Gratis børneklub i hotellets regi (med engelsktalende personale) for børn 4-12 år. Legeplads. Minidisco efter middag om aftenen. Vaskeservice mod betaling. Roomservice døgnet rundt.

Ca. 15 min gåafstand til shopping og Casino Gran Canaria. For at komme til stranden går man langs en lille vej og over en bro. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag. Halvpension eller All Inclusive Ultra mod tillæg. I perioden 24. december 2021 til 2. januar 2022 indgår halvpension i prisen.

All Inclusive

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.30
  • Middagsbuffet, kl. 18.00-21.30
  • Snacks f.eks. hamburgere, pommes frittes, sandwich og is til børnene i snackbaren, kl. 10.00-18.00
  • Eftermiddagskaffe og kage, kl. 15.30-17.00
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 12.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Hotellets spa er pt. lukket for renovering.


Hotellet huser et af Europas største Thalassoterapi-centre. Gæster på hotellet modtager 10% rabat på indgangen til spa-anlægget og på behandlinger.