Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et flot designet All Inclusive-hotel nær stranden i San Agustin. Her bor du i lækre dobbeltværelser og nyder god mad, dejlige pools og kan forkæle dig selv med en dag i hotellets spa. Hotellet hed tidligere Melia Tamarindos men har gennemgået en større renovering og åbner i efteråret 2022.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn. Club-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Paradisus Gran Canaria ligger direkte på stranden i San Agustin, og her kan du nyde smukt og stilrent design. Hotellet har en dejlig have med pools og her kan man virkelig slappe af. Paradisus Gran Canaria har fokus på velvære og sundhed, og her kan du både spise sundt og deltage i forskellige kurser i velvære.

Vil du have lidt ekstra luksus i ferien, bør du booke et Club-værelse. Værelserne hører til hotellets The Reserve og giver dig ekstra fordele under din ferie, herunder minibar, adgang til sauna og hammam samt roomservice. For at bo i Club-værelserne skal du være fyldt 16 år.

Et stort poolområde med pool, en mindre pool, et separat børnepool og et lavvandet plaskebassin med sprøjtende vandstråler. Solstole, parasoller og poolhåndklæder.

Hotellet har en restaurant, Gastro Hall, som byder på mad fra fem forskellige køkkener, mexicansk, brasserie, asiatisk, spansk og et med forskellige bagværk. I den italienske restaurant MasCalzone spiser du pizza fra en stenovn og lækre pastaretter. Ginger Grand Café byder på lækre tapas, kaffe, kager og drikkevarer. Hvis du er over 18 år, kan du nyde en drink i hotellets Kanna Beach Club. I Fun Bar & Restaurant kan du nyde retter fra det libanesiske køkken, spille billard og se en større sportsbegivenhed. Lemon Fish byder på vidunderlig havudsigt og serverer sund mad og drikkevarer sammen med lidt underholdning om aftenen. The Shack tilbyder latinamerikanske smagsoplevelser. Der findes også Speciality Restaurant med tasting-menuer fra det asiatiske køkken.

I hotellets spa findes en indendørs pool, sauna og fitnessrum. Skønhedsbehandlinger mod betaling. Hotellet har et stort aktivitetsprogram for velvære, herunder yoga, meditation og spinning. For børn fra 4 til 10 år er der en international børneklub med engelsktalende personale. For teenagere er der flere aktiviteter og spil, heraf spil på stranden, vandpolo og volleyball og selvfølgelig PlayStation 4 eller Xbox One. Nogle aftener vises film. Klubberne kan have begrænsede åbningstider på grund af forskellige skoleferier. Legeplads.

Reception. Gratis wifi overalt på hotellet. Vaskeservice mod betaling. Bagagerum. Der er ca. 4 kilometer til Playa del Inglés og 25 kilometer til Las Palmas. Stranden i San Agustin er ca. 400 meter lang og nogle steder lidt stenet. Stranden har desuden Det Blå Flag.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmad på Gastro Market
 • Frokost på Gastro Market
 • Middag på Gastro Market
 • A la carte-middag på MasCalzone
 • Frokost og aftensmad på Ginger Grand Café
 • Frokost og middag på Kanna Beach Club (aldersgrænse 18 år)
 • Frokost på The Shack
 • Frokost og middag på Lemon Fish
 • Frokost og middag på Fun Bar & Restaurant
 • Is i Ice Cream Shop
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks på begrænsede tidspunkter ad libitum

Ændringer kan forekomme. Tidspunkterne og det nuværende All Inclusive-program vil blive opdateret løbende, da hotellet er under renovering. For identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl 11.00 på ankomstdagen frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Paradisus Gran Canaria gennemgår en omfattende renovering. Hotellet skal stå klar i efteråret 2022.

Alle hoteller i San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel tilbyder smukke omgivelser i San Agustin. På hotellet findes et af Europas største Thalassoterapicentre, der tilbyder skønne behandlinger. Morgenmadsbuffet indgår og du har mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive Ultra.

Don Gregory by Dunas

Skønne hotel Don Gregory by Dunas for gæster over 16 år ligger direkte på stranden i San Agustin. Du har også San Agustins shoppingcenter lige over for hotellet. Alle værelser har balkon med havudsigt, der er wifi på hele hotellet, og morgenmad indgår i prisen.

Abora Interclub by Lopesan

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin på Gran Canaria. Her bor du i lyse, pæne værelser, og All Inclusive indgår. Her findes vandrutsjebaner for både store og små samt flere dejlige poolområder.

Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolina på dejlige Gran Canaria har mange tilbagevendende gæster. Det er bla. det skandinavisktalende personale og den familiære stemning der gør, at man hurtigt føler sig hjemme og stortrives. ”Ingenting er umuligt” lyder hotellets eget slogan – det er ikke mærkeligt at vi har mange stamgæster her! Det er et utrolig populært hotel hvor lejlighederne ligger i en frodig have med velduftende timian og citrontræer. OBS! I vintersæsonen er hotellet kun for gæster over 16 år.

Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolinas beliggenhed på stranden i San Agustin, den familiære atmosfære og det skandinavisktalende personale gør, at hotellet bliver værdsat af mange gæster, som gerne vender tilbage hertil. Havens duftende timian- og citrontræer inviterer til hyggelige stunder ved poolområdet, hvor solstole og parasoller venter på dig.