Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et flot designet All Inclusive-hotel nær stranden i San Agustin. Her bor du i lækre værelser og nyder god mad, dejlige pools og kan forkæle dig selv med en dag i hotellets spa.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Club-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fantastisk buffet, som de tilknyttede restauranter i øvrigt slet ikke kunne leve op til. På de ti...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Paradisus Gran Canaria ligger direkte på stranden i San Agustin, og her kan du nyde smukt og stilrent design. Hotellet har en dejlig have med pools og her kan man virkelig slappe af. Paradisus Gran Canaria har fokus på velvære og sundhed, og her kan du både spise sundt og deltage i forskellige kurser i velvære.

Et stort poolområde med pool, en mindre pool, et separat børnepool og splash pool. Solstole, parasoller og poolhåndklæder.

Hotellet har en restaurant, Gastro Hall, som byder på mad fra fem forskellige køkkener, mexicansk, brasserie, asiatisk, spansk og et med forskellige bagværk. I den italienske restaurant MasCalzone spiser du pizza fra en stenovn og lækre pastaretter. Ginger Grand Café byder på lækre tapas, kaffe, kager og drinks. Hvis du er over 18 år, kan du nyde en drink i hotellets Kanna Beach Club. I Fun Bar & Restaurant kan du nyde retter fra det libanesiske køkken, spille billard og se en større sportsbegivenhed. Lemon Fish byder på vidunderlig havudsigt og serverer sund mad og drikkevarer sammen med lidt underholdning om aftenen. The Shack tilbyder latinamerikanske smagsoplevelser. Der findes også Speciality Restaurant med tasting-menuer fra det asiatiske køkken.

I hotellets spa findes en indendørs pool, sauna og fitnessrum. Skønhedsbehandlinger mod betaling. Hotellet har et stort aktivitetsprogram for velvære, herunder yoga, meditation og spinning. For børn fra 4 til 10 år er der en international børneklub med engelsktalende personale. For teenagere er der flere aktiviteter og spil, heraf spil på stranden, vandpolo og volleyball og selvfølgelig PlayStation 4 eller Xbox One. Nogle aftener vises film. Klubberne kan have begrænsede åbningstider på grund af forskellige skoleferier.

Gratis wifi overalt på hotellet. Bagagerum. Der er ca. 4 kilometer til Playa del Inglés og 25 kilometer til Las Palmas. Stranden i San Agustin er ca. 400 meter lang og nogle steder lidt stenet. Stranden har desuden Det Blå Flag.

Junior-suiter og club-værelser med ekstra fordele
Er alle i selskabet over 16 år, kan du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien ved at booke en junior-suite. Det hører til hotellets The Reserve og giver dig ekstra fordele såsom minibar, adgang til sauna og hammam samt roomservice.

Club-værelserne tilhører hotellets Nikté at Paradisus by Meliá. Det er en førsteklasses service for familier, de får noget særlig opmærksomhed fra hotellet under deres ferie. Der er fx. nogle spændende ting på værelserne til de yngre, prioriterede restaurantreservationer og en oplevelse/aktivitet med transfer og guide for at lære mere om destinationen, såsom en vandretur i Roque Nublo.

Mere information om dette, fås ved check-in og hos conciergen under opholdet.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i Gastro Market, kl. 07.30-10.00
 • À la carte middag i MasCalzone, kl. 18.30-21.30
 • À la carte middag i Peseta, kl. 18.30-21.30
 • Frokost og middag i Ginger Grand Café, der er åben 24 timer i døgnet
 • Snacks, frokost og middag i Kanna Beach Club (aldersgrænse 18 år)
 • Snacks og frokost i The Shack
 • À la carte middag i Lemon Fish, kl. 18.30-21.30
 • À la carte middag i Vibra Fun Bar & Restaurant, kl. 18.30-21.30
 • Is i Ice Cream Shop
 • Drikkevarer i minibaren på værelset, genopfyldes dagligt med juice, øl, vand, sodavand og snacks
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i begrænsede timer

Ændringer kan forekomme. Tidspunkterne og det nuværende All Inclusive-program vil blive opdateret løbende, da hotellet er under renovering. For identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel tilbyder smukke omgivelser i San Agustin. På hotellet findes et af Europas største Thalassoterapicentre, der tilbyder skønne behandlinger. Morgenmadsbuffet indgår og du har mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive Ultra.

Don Gregory by Dunas

Don Gregory by Dunas er et voksenhotel for gæster over 16 år. Hotellet ligger direkte på stranden i San Agustin. Her er du kun få skridt fra stranden, promenaden og shoppingcentret. Gratis wifi på hele hotellet, og morgenmad indgår i prisen. Næsten alle værelser har balkon med havudsigt.

Sunsuites Carolina - vinter 2024/25

En varm velkomst til en populær favorit på solrige Gran Canaria – Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina i San Agustin. Hotellet, som indtil vinteren 24/25 er inkluderet blandt vores udvalgte voksenhoteller, er et af vores mest populære hoteller på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personale, beliggenheden ved stranden og den familiære stemning gør, at mange gæster vender tilbage år efter år. Der er et dejligt poolområde med opvarmet pool, og en have med duftende timian og smukke citrontræer.

Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolinas beliggenhed på stranden i San Agustin, den familiære atmosfære og det skandinavisktalende personale gør, at hotellet bliver værdsat af mange gæster, som gerne vender tilbage hertil. Havens duftende timian- og citrontræer inviterer til hyggelige stunder ved poolområdet, hvor solstole og parasoller venter på dig.

Abora Interclub by Lopesan - vinter 2023/24

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin på Gran Canaria. Her bor du i lyse, pæne værelser, og All Inclusive indgår. Her findes vandrutsjebaner for både store og små samt flere dejlige poolområder.