Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon med havudsigt. Dobbeltseng og en enkeltseng eller to enkeltsenge. Loungedel med en sofa, som kan anvendes som ekstraseng. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse. Værelset ligger nær poolen og består af to soveværelser, et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 44 kvm.
Antal personer: 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 2 børn.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon med havudsigt. Suiterne består af et soveværelse og opholdsrum med åben planløsning. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekar i soveværelset. I soveværelset er der åben planløsning til håndvasken. Separat bruser med glasvægge. Separat toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 42 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.