Don Gregory by Dunas

 • • For gæster over 16 år
 • • Alle værelser har balkon med havudsigt

Skønne hotel Don Gregory by Dunas for gæster over 16 år ligger direkte på stranden i San Agustin. Du har også San Agustins shoppingcenter lige over for hotellet. Alle værelser har balkon med havudsigt, der er gratis wifi på hele hotellet, og morgenmad indgår i prisen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. 2-etagers suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fantastisk lækker og varierende buffet - morgen og aften.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

For dig som stiller høje krav til beliggenheden, så får du det ikke bedre på hotel Don Gregory by Dunas! Du er nemlig lige ved den skønne strand og shoppingcenteret. Der er også et poolområde med solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Poolbar, som serverer kolde og varme drikke samt lette måltider og is.

På hotellet er der en buffetrestaurant, Greg's Kitchen, der tilbyder morgenmad, frokost og middag. Strandrestauranten Las Burras Beachhouse serverer a la carte. Nobel påklædning kræves under middagen, mænd skal være lange bukser.

Gratis fitness-faciliteter. På hotellet er der et mindre spa med behandlinger mod betaling. I spaen er der en lille pool med jacuzzidel og en lille sauna mod betaling. Enkel musikunderholdning hver aften samt større shows et par gange om ugen.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:
Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-22.00
 • Is i poolbaren, kl. 10.30-18.00
 • Eftermiddagskaffe i poolbaren, kl. 16.00-17.00
 • Snacks i poolbaren, kl. 10.30-13.00 og kl. 15.00-18.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og nogle udvalgte internationale drikkevarer ad libitum i poolbaren kl. 10.00-01.00 og i pianobaren, kl. 18.00-01.00
 • En middag fra en fast menu i Las Burras Beachhouse restauranten, inklusiv udvalgte drikkevarer.

Restauranten Las Burras ligger i gåafstand fra hotellet. Retter fra køkkenerne omkring Middelhavet og fra det kanariske køkken. Bordreservation er påkrævet. Bemærk at der kan forekomme ændringer.

For identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 12.00 på ankomstdagen og frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for voksne

 • Klassificering mindst 3 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel tilbyder smukke omgivelser i San Agustin. På hotellet findes et af Europas største Thalassoterapicentre, der tilbyder skønne behandlinger. Morgenmadsbuffet indgår og du har mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive Ultra.

Abora Interclub by Lopesan

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin på Gran Canaria. Her bor du i lyse, pæne værelser, og All Inclusive indgår. Her findes vandrutsjebaner for både store og små samt flere dejlige poolområder.

Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolina på dejlige Gran Canaria har mange tilbagevendende gæster. Det er bla. det skandinavisktalende personale og den familiære stemning der gør, at man hurtigt føler sig hjemme og stortrives. ”Ingenting er umuligt” lyder hotellets eget slogan – det er ikke mærkeligt at vi har mange stamgæster her! Det er et utrolig populært hotel hvor lejlighederne ligger i en frodig have med velduftende timian og citrontræer. I vintersæsonen 2022/23 er hotellet kun for gæster over 16 år.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et flot designet All Inclusive-hotel nær stranden i San Agustin. Her bor du i lækre dobbeltværelser og nyder god mad, dejlige pools og kan forkæle dig selv med en dag i hotellets spa. Hotellet hed tidligere Melia Tamarindos men har gennemgået en større renovering og åbner i efteråret 2022.