Don Gregory by Dunas

Don Gregory by Dunas er et voksenhotel for gæster over 16 år. Hotellet ligger direkte på stranden i San Agustin. Her er du kun få skridt fra stranden, promenaden og shoppingcentret. Gratis wifi på hele hotellet, og morgenmad indgår i prisen. Næsten alle værelser har balkon med havudsigt.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Standard-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. 2-etagers suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Premiumværelset
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

For dem, der stiller høje krav til beliggenheden, er det nok ikke muligt at få det bedre end på hotel Don Gregory by Dunas. Der er et poolområde med to pools med solstole og parasoller. Alle pools er opvarmet fra november til april, til omkring 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Poolhåndklæder mod depositum. Poolbaren serverer kolde og varme drikke samt lette måltider og is.

Hotellet har buffetrestauranten Greg's Kitchen, som tilbyder morgenmad, frokost og middag, og strandrestauranten Las Burras Beachhouse serverer à la carte. Dresscode - lange bukser til mænd under middagen på begge hotellets restauranter. Loungebar.

Du kan træne i hotellets fitnessrum, og på hotellet findes en lille spa, der tilbyder behandlinger mod betaling. Spaen har også en lille pool med en jacuzzi-del, en lille sauna og en lille dampsauna mod betaling. Enklere musikalsk underholdning hver aften samt større arrangerede shows et par gange om ugen.

Gratis wifi på fællesområderne, i fitnessrummet og i cykelkælderen.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Morgenmad og middag serveres i buffetrestauranten Greg's Kitchen, kl. 08.00-10.30 og kl. 18.00-21.30.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Greg`s Kitchen, kl. 08.00-10.30
 • Frokostbuffet i restaurant Greg`s Kitchen, kl. 13.00-15.00 eller frokost fra menu i poolbaren kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet i restaurant Greg`s Kitchen, kl. 18.30-21.30 med to seatings
 • Is i poolbaren, kl. 10.30-19.00
 • Eftermiddagskaffe i poolbaren Greg`s Bar, kl. 16.00-17.00
 • Snacks i poolbaren Greg's Bar, kl. 10.30-13.00 og kl. 15.30-18.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og nogle udvalgte internationale drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-24.00
 • Én adgang pr. ophold i hotellets spa - behandlinger indgår ikke
 • En frokost eller middag pr. ophold fra en fast menu i restaurant Las Burras Beachhouse, ink. udvalgte drikkevarer.

Restauranten Las Burras ligger i gåafstand fra hotellet. Retter fra køkkenerne omkring Middelhavet og fra det kanariske køkken. Bordreservation er påkrævet.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 14.00 på ankomstdagen og frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

Standard-værelser og dobbeltværelser, beachside kan bookes til vinteren 24/25.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Hotel for voksne

 • Klassificering mindst 3 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel tilbyder smukke omgivelser i San Agustin. På hotellet findes et af Europas største Thalassoterapicentre, der tilbyder skønne behandlinger. Morgenmadsbuffet indgår og du har mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive Ultra.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et flot designet All Inclusive-hotel nær stranden i San Agustin. Her bor du i lækre værelser og nyder god mad, dejlige pools og kan forkæle dig selv med en dag i hotellets spa.

Sunsuites Carolina - vinter 2024/25

En varm velkomst til en populær favorit på solrige Gran Canaria – Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina i San Agustin. Hotellet, som indtil vinteren 24/25 er inkluderet blandt vores udvalgte voksenhoteller, er et af vores mest populære hoteller på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personale, beliggenheden ved stranden og den familiære stemning gør, at mange gæster vender tilbage år efter år. Der er et dejligt poolområde med opvarmet pool, og en have med duftende timian og smukke citrontræer.

Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolinas beliggenhed på stranden i San Agustin, den familiære atmosfære og det skandinavisktalende personale gør, at hotellet bliver værdsat af mange gæster, som gerne vender tilbage hertil. Havens duftende timian- og citrontræer inviterer til hyggelige stunder ved poolområdet, hvor solstole og parasoller venter på dig.

Abora Interclub by Lopesan - vinter 2023/24

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin på Gran Canaria. Her bor du i lyse, pæne værelser, og All Inclusive indgår. Her findes vandrutsjebaner for både store og små samt flere dejlige poolområder.