Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 111 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Premiumværelset
-
Relativt kedelig aftenunderholdning

Bekræftet køb : 2024-04-06


10 ud af 10

+
Flink personale og underholdning hver aften
-

Bekræftet køb : 2024-03-23


10 ud af 10

+
God beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2024-02-17


9 ud af 10

+
Den opvarmede pool og lækre morgenmad
-
Værelset trængte til nyt tapet/maling

Bekræftet køb : 2024-02-17


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
- ved buffet bør der være håndsprit tilgængelig ved indgangen. - værelset noget "træt" gammel vandskade på væg, vægpuds drysset ned, hører dryppelyde bag væk når overbo har været i bad. - ustabil Wifi

Bekræftet køb : 2024-01-27


8 ud af 10

+
-
Det 4 stjerne hotel og der var et tebrev, kaffe brev samt vand til hele ugen

Bekræftet køb : 2024-01-27


10 ud af 10

+
Tæt på en dejlig strand og fantastisk havudsigt fra værelserne på de øverste etager. Mange siddepladser udenfor med mulighed for at sidde med udsigt til havet.
-
Det levede fuldt op til vores forventninger. Men… Jeg kunne ønske mindre roomservice og mulighed for at hænge et skilt på døren, hvis man ikke havde brug for nye håndklæder eller rengøring. Der var roomservice 3 gange dagligt for rengøring, opfyldning af vand og kaffe samt mulighed for ekstra håndklæder.

Bekræftet køb : 2024-01-27


7 ud af 10

+
Buffet
-
Rygning og røglugt

Bekræftet køb : 2024-01-20


10 ud af 10

+
Beliggenheden og visheden for at få et værelse, med udsigt ud over vandet. Vi sætter stor pris på roen og udsigten.
-
vi boede på værelse 212. det trænger snart til at få besøg af en maler.

Bekræftet køb : 2024-01-20


9 ud af 10

+
Placeringen ved stranden, poolen, maden og det søde personle.
-
Madrassen var til den hårde side og ligesom betrykke med plast.

Bekræftet køb : 2023-11-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

1549 bedømmelser
Meget godt
 
1039
Godt
 
329
Middel
 
122
Mindre godt
 
33
Dårligt
 
27

5 nyeste bedømmelser

20-01-2024

af Line S

Fint hotel

Godt hotel. God mad og gode faciliteter. Minus: - knirkende og hårde senge - Ingen rengøring i løbet af ugen på altanen - Rygning af gæster i udeområderne - man Kan ikke se underholdning om aftenen, hvis man ikke kan lide cigaretrøg (Skydedørene til rygeområdet, var trukket fra, så alle kunne ryge ind til scenen) - intet håndsprit til buffeten og folk bruger deres hænder (mega klamt) - Selvom der er regler om rygning og ingen reservation af solsenge, er gæster ligeglade (og personalet også) Ikke okay at man som gravid besøger et hotel med bestemte rygeområder og man hele tiden bliver udsat for passiv rygning på hotelværelset. Herudover har jeg ikke haft mulighed for at se underholdning, da jeg ville blive udsat for passiv rygning….

 
22-04-2023

af Helle L Nibe, Danmark

Sounded better than being there.

Der blev røget udenfor, udover de anbefalede steder. Ved skift af gæster i løbet af ugen, begyndte gæsterne ar reservere solsenge fra meget tidlig morgen, uden at bruge dem. Regler blev ikke overholdt af gæster og personale. Personale i restaurant og bar var meget venlige og arbejdsomme. Specielt en mand om morgenen gjorde dagens start perfekt - håber I er opmærksomme på det guld i han påskønnes med det han tilbyder, da han kunne og gjorde noget helt specielt. Receptionen var indimellem ubemandet, og jeg gik desværre forgæves et par gange. Jeg havde en dejlig ferie, og har besvær med at sætte stjerne på, og forsøger at beskrive, hvad der for mig trækker ned. Kom til et værelse der virkede til at mangle en støvsugning/fejning - hvilket jeg på bedste vis klarede selv. For en safebox måtte betales 14 euro. Dette gjorde jeg opmærksom på i en mail, og fik besked om, at det ville blive ændret, så alle i løbet at året får safebox med. Til prisen af booking af Hotel, burde det havde været med. Jeg har været steder hvor det max er 1 euro der betales. Jeg havde valgt half inclusive - og måske derfor var der ikke skift af glas/kopper på værelset. På lejlighedshoteller er der opvaskemiddel så man kan vaske op. Stedet ved hvad de skal have af priser for drikke (restaurant og bar), tænker det måske ryger op pga. stjernerne.

 
05-03-2023

af jorgens340 Hedehusene, Danmark

Nedslidte men velfungerende

Det er vores 4 besøg i den sydlige del af Gran Canaria. Første gang øst for Porto Rico. Hotellet er et mellem stort hotel. vi har valgt en 2 værelse i 2 plan hvor der er en solterrasse. Det var et godt valg, da jeg på dag to fik noget der minder om en mad forgiftning, så det var muligt at holde os lidt adskilt. Det var naturligvis ikke til at sige hvor den kom fra, da rengøring var, for os at se, i top. Morgenmad var fin, dog bør de ikke fortælle at deres juice er friske presse, når den bliver hæld op fra en karton. Til aften var der et nyt tema i restauranten hver dag, og ganske fin til prisen. Hotellet og området det ligger i, er lidt slidt at se på.

 
06-11-2022

af 771perj

Dejlig afslapningsferie, styr på alt

Lækkert hotel, helt fantastisk udsigt ud over strand og hav fra alle værelser. Beliggende i et roligt område, men kun 10-15 minutters gang til mange barer og restauranter. Lækkert poolområde, kommer gerne igen 😊

 
30-01-2022

af MichaelJackieAW København, Danmark

Don’t Tell Me - Show Me!

Vurderinger: (Ratings). Mad - Food. Service - Service. God Pris - Value for Money. Stemning - Atmosphere. 1. Kvaliteten på Råvarene. 2. “Håndværket” / Smagen og Tilberedningen. 3. Personligheden. 4. Noget for Pengene. 5. Kvalitet over Tid. 1 - 5. + Meget Dårligt. (Very Bad). ++ Dårligt. (Bad). +++ Tilfredstillende. (Satisfying). ++++ Godt. (Very Good). +++++ Fortræffeligt. (Excellent). Ratings: Food: Did not use the Restaurant. Service: +++ Value for Money: + Atmosphere: ++ 1 - 5. + Very Bad. ++ Bad. +++ Satisfying. ++++ Very Good. +++++ Excellent.