Værelsestyper

2-etagers suiter

2-etagers suiter med moderne indretning. Pudemenu, hvor du vælger din favoritpude. Morgenmad på værelset (mod forespørgsel). Minibar. Kaffe og te ad libitum. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering og aircondition. Gratis poolhåndklæder. Badekåber og tøfler. Værelserne har en delvis mat skillevæg mellem toilet/brusebad og værelse. Bad/brus og toilet på begge etager. Balkon. Havudsigt fra 8. etage. Adgang til egen solterrasse for superior-værelser og suiter, beliggende på 4. etage i hver sin ende af bygningen.

Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelser

Fine deluxe-værelser med gratis wifi og aircondition. Deponering og minibar mod betaling. Tv med satellitkanaler. Værelserne har en delvis mat skillevæg mellem toilet/brusebad og værelse. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Fine dobbeltværelser med gratis wifi og aircondition. Deponering og minibar mod betaling. Tv med satellitkanaler. Værelserne har en delvis mat skillevæg mellem toilet/brusebad og værelse. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med moderne indretning. Pudemenu, hvor du vælger din favoritpude. Morgenmad på værelset (mod forespørgsel). Minibar. Kaffe og te ad libitum. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering og aircondition. Gratis poolhåndklæder. Badekåber og tøfler. Værelserne har en delvis mat skillevæg mellem toilet/brusebad og værelse. Bad/brus og toilet. Balkon. Havudsigt fra 4. etage. Adgang til egen solterrasse for superior-værelser og suiter, beliggende på 4.etage i hver sin ende af bygningen.

Antal personer: 2 personer.