Apollo Silver

Nyhed! Oplev Apollo Silver - rejser specifikt rettet mod dig der er 55+, der vil nyde sol, varme og fantastiske oplevelser. Bo på vores nøje udvalgte destinationer og håndplukkede hoteller i bestemte uger for en mindeværdig og dejlig ferie.

Vores nøje udvalgte Apollo Silver hoteller har altid et højt niveau af komfort, nærhed til stranden og god adgang til restauranter og caféer. Alle har dokumenteret høj kundetilfredshed og mange af hotellerne er prisvindende.

Om Apollo Silver

Apollo Silver er i bund og grund en traditionel pakkerejse med alle dens fordele, men med et tilpasset rejsekoncept derudover og er velegnet til solo- såvel som grupperejser.

Læs mere om Apollo Silver

Bredt udvalg af aktiviteter

Apollo Silver byder på en bred vifte af oplevelser, såsom vandreture, lokal gastronomi og flere muligheder for at udforske den lokale kultur og hverdagsliv.

Læs mere om aktiviteterne

Sådan booker du Apollo Silver

Rejsens længde varierer mellem 1-4 uger afhængig af den valgte destination. Når du reserverer vores udvalgte hoteller, skal du blot vælge Apollo Silver som en mulighed. Rejs til Kreta mellem uge 41 og uge 44 eller Parga mellem uge 40 og uge 43.

Find og book din rejse

Book et af vores udvalgte hoteller på vores udvalgte rejsemål i udvalgte perioder. Når du booker, skal du blot vælge Apollo Silver for dig som er 55+ som tilvalg.