1-værelses deluxe lejligheder

1-værelses deluxe lejligheder beliggende på 5. etage. Kombineret soveværelse med barkøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler og betalingskanaler. Gratis wifi, deponering og aircondition. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med møbler og havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse med barkøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler og betalingskanaler. Deponering og aircondition mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses superior lejligheder

1-værelses superior lejligheder beliggende på 3. eller 4. etage. Kombineret soveværelse med barkøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler og betalingskanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses deluxe lejligheder

2-værelses lejligheder beliggende på 5. etage. Separat soveværelse og et opholdsrum med barkøkken/tekøkken. Kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler og betalingskanaler. Gratis wifi, deponering og aircondition. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt og møbler.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse og et opholdsrum med barkøkken/tekøkken. Kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. 2-værelses lejligheder med terrasse har et separat soveværelse, men der er ingen dør mellem soveværelset og opholdsrummet Tv med satellitkanaler og betalingskanaler. Deponering og aircondition mod betaling. Bad/brus og toilet. Nogle lejligheder har terrasse, andre har balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses superior lejligheder

2-værelses lejligheder beliggende på 3. eller 4. etage. Separat soveværelse og et opholdsrum med barkøkken/tekøkken. Kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler og betalingskanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

3-værelses deluxe lejligheder

3-værelses deluxe lejligheder beliggende på 5. etage. To separate soveværelser og et opholdsrum med barkøkken. Kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler og betalingskanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med møbler og havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to separate soveværelser, hvoraf det ene er mindre end det andet. Opholdsrum med barkøkken. Kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler og betalingskanaler. Deponering og aircondition mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

3-værelses superior lejligheder

3-værelses superior lejligheder beliggende på 3. eller 4. etage. To separate soveværelser og et opholdsrum med barkøkken. Kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler og betalingskanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer.