1-værelses deluxe lejligheder

1-værelses deluxe lejligheder beliggende på 5. etage. Kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses superior lejligheder

1-værelses superior lejligheder beliggende på 3. eller 4. etage. Kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses deluxe lejligheder

2-værelses deluxe lejligheder beliggende på 5. etage. Soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses superior lejligheder

2-værelses superior lejligheder beliggende på 3. eller 4. etage. Soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

3-værelses deluxe lejligheder

3-værelses deluxe lejligheder beliggende på 5. etage. To soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken. Et soveværelse har dobbeltseng, og det andet har to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer eller 2-5 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken. Et soveværelse har dobbeltseng, og det andet har to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

3-værelses superior lejligheder

3-værelses superior lejligheder beliggende på 2., 3. eller 4. etage. To soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken. Et soveværelse har dobbeltseng, og det andet har to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer eller 2-5 personer, heraf 1 barn.