1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon, nogle med delvis havudsigt. Kombineret soveværelse med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 33 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses lejlighed deluxe

1-værelses lejligheder deluxe med et soveværelse, balkon og havudsigt. Lejlighederne ligger på 5. sal. Kombineret soveværelse med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 33 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses superior lejlighed

1-værelses lejligheder superior med balkon og havudsigt. Lejlighederne ligger på 3. eller 4. sal. Kombineret soveværelse med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 33 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. 2-værelses lejlighederne med terrasse i stueplan har et separat soveværelse, men der er ingen dør mellem soveværelset og opholdsrummet. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 37 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed deluxe

2-værelses lejligheder deluxe med balkon og havudsigt. Lejlighederne ligger på 5. sal. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 37 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed deluxe med privat pool

2-værelses lejligheder deluxe med privat pool. Aldersgrænsen for at bo i denne rumtype er 18 år. Solstole på terrasse ved poolen. Soveværelse og kombineret opholdsrum/minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads kan være ved en bardisk. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badekåber. Hårtørrer. Bad med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 37 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses lejlighed superior

2-værelses lejligheder superior med balkon og havudsigt. Lejlighederne ligger på 3. eller 4. sal. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 37 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon, nogle med delvis havudsigt eller med havudsigt. To soveværelser, hvoraf det ene er mindre end det andet, samt en kombineret opholdsrum med minikøkken. Et soveværelse med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 60 kvm.
Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed deluxe

3-værelses lejligheder deluxe med balkon og havudsigt. Lejlighederne ligger på 5. sal. To soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken. Det ene soveværelse har en dobbeltseng og det andet har to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 60 kvm.
Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed superior

3-værelses lejligheder superior med balkon og havudsigt. Lejlighederne ligger på 2., 3. eller 4. sal. To soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken. Et soveværelse med en dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har en bardisk som spiseplads. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 60 kvm.
Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.