Marina Bay View

  • • Hotel for gæster over 16 år
  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Udsigt over havnen
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Marina Bay View er et af vores mest populære lejlighedshoteller i Puerto Rico på dejlige Gran Canaria! Her kan du se frem mod et skønt poolområde med en vidunderlig udsigt over havnen, som er det naturlige samlingspunkt. Hotellet er for gæster over 16 år.

SPECIALTILBUD

Book senest den 31/7 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng med afrejse i perioden 1/10 2021-1/5 2022. Gælder kun charterrejser og nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller kun fly. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses superior lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses deluxe lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten Poolområdet, glassene blev pudset dagligt, så der altid var fantastisk udsigt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Marina Bay View har et meget lækkert poolområde med opvarmet pool til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller og poolhåndklæder. Relaxområde med jacuzzi med smuk udsigt samt solstole og bruser. Poolbar og restaurant, hvor der serveres morgenmad og frokost.

Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeservice og internethjørne mod betaling. Hotellet har et lille gratis fitnessrum. Sauna med udsigt over havnen i Puerto Rico. Minimarked. Store niveauforskelle på hotelområdet. Trapper ned til stranden og centrum. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet mod tillæg.

Vær opmærksom på

Morgenmad kan ikke tilkøbes for rejser før 31/12-20.