Morasol Suites

  • • Stilfuldt lejlighedshotel
  • • Stor terrasse med jacuzzi
  • • Udsigt over havnen fra tagterrassen
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Morasol Suites har en god beliggenhed og fine moderne lejligheder nær den hyggelige småbådshavn i Puerto Rico. Solterrassen på øverste etage byder på en enestående udsigt. Her kan du synke ned i jacuzziens bobler, mens du ser ud over det glitrende Atlanterhav.

SPECIALTILBUD

Book senest den 31/7 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng med afrejse i perioden 1/10 2021-1/5 2022. Gælder kun charterrejser og nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller kun fly. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 


Værelsestyper

Større 1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Morasol Suites er et flot hotel, beliggende i rolige omgivelser ved den hyggelige havn i Puerto Rico. Der er en opvarmet pool og separat børnepool. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum. Poolbar.

Solterrasse på øverste etage med smuk udsigt over havnen. Her findes også solstole, parasoller og jacuzzi. Computere med internetadgang i receptionen mod betaling. Gratis wifi. Roomservice om dagen. Underholdning et par gange om ugen. Gratis parkering.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.