Maracaibo

Maracaibo er et populært lejlighedshotel med en perfekt beliggenhed i Puerto Rico, mellem havnen og shoppingcentret. Her kan du hoppe i poolen, eller du kan tage den korte gåtur til stranden. Book en superior- eller deluxe-lejlighed, hvis du vil nyde havudsigten fra de øverste etager. Til vinteren 24/25 vil en stor del af hotellet gennemgå en renovering, og der vil blive bygget nye værelser med private pools.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder deluxe for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder superior for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder superior for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder deluxe for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder deluxe med privat pool for 2-3 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder deluxe for 2-5 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder superior for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Renligheden, imødekommende personale og udsigten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Til vintersæsonen 24/25 har store dele af hotellet fået et ansigtsløft, for eksempel bliver poolområdet og restauranten frisket op, og der bliver skabt forudsætninger for en bedre havudsigt. Alle værelser får nye overflader og tekstiler, og der bliver også bygget en jacuzzi og et lille motionsrum med fitnessmaskiner. Som om det ikke var nok, vil en ny værelsestype, 2-værelses lejligheder deluxe med privat pool, blive færdiggjort.

Maracaibo har en pool, der er opvarmet til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, om aftenen og i dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole, madrasser og parasoller. Poolbar med dejlige loungemøbler.

Hotellet har også en restaurant, hvor man kan få alt fra morgenmad, hamburgere eller pizzaer til frokost eller en bøf til middag.

Cirka 800 meter til centrum af Puerto Rico. Gennemgående trafik. Musik og menneskemængder fra poolbaren kan være forstyrrende i nogle lejligheder. Der er adgang til stranden via en gangbro over vejen.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Vær opmærksom på

2-værelses lejligheder deluxe med privat pool kan bookes til vinteren 24/25

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Puerto Rico

Marina Bay View

Marina Bay View er et af vores mest populære lejlighedshoteller i Puerto Rico på dejlige Gran Canaria! Her kan du se frem mod et skønt poolområde med en vidunderlig udsigt over havnen, som er det naturlige samlingspunkt. Hotellet er for gæster over 16 år.

Marina Suites

Marina Suites har en perfekt beliggenhed ved havet og småbådshavnen i Puerto Rico, som gør at mange gæster vælger at komme tilbage til hotellet år efter år. Hvorfor ikke starte dagen med et morgendyp i poolen og stadig kunne nyde Atlantens store blå. Vælger du en superior lejlighed, er de placeret højere oppe, og du kan nyde en fantastisk udsigt.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er perfekt, hvis du vil forkæle dig selv på ferien. Udsigten over Atlanterhavet er bedårende, og de fleste balkoner har havudsigt. Foruden to skønne poolområder, fitnessrum, barer og restauranter, er her også et stort spa med thalassoterapi. Gå en tur til den smukke strand Amadores eller til stranden i Puerto Rico.

Colina Mar

Fra lejlighedshotellet Colina Mar i Puerto Rico har du en enestående udsigt over havet og dalen nedenfor. De to poolområder byder på familievenlig afslapning, og lejlighederne er pæne. I hver lejlighed er der et minikøkken, hvis du selv vil stå for maden eller lave en picnic til stranden.

Riosol

Riosol er et stort, fint hotel, hvor du aldrig behøver at kede dig. Den fantastiske udsigt over Puerto Rico er en oplevelse i sig selv! Skønne pools og legeplads er bare nogle af mange faciliteter.

Heliomar

Heliomar er et populært lejlighedshotel med mange tilbagevendende gæster. Heliomar har en skøn beliggenhed på bjergsiden med smuk udsigt over dalen og havnen ved Puerto Rico. Mellem de hvidmalede 2-etagers huse vokser kaktusser og hibiscus. Start dagen med lidt morgensol og en kop friskbrygget kaffe på balkonen.

Babalu

Fra de rummelige udepladser på Babalu har du en magisk udsigt over Atlanterhavet, og alle vender ud mod det hyggelige poolområde. Den høje beliggenhed i betyder en del trapper ned til stranden og centrum - men når du først er oppe igen, er det det hele værd.

Lufesa

Lufesa er et populært lejlighedshotel med en central beliggenhed i Puerto Rico. Der er en pool på hotellet, og stranden Playa de Puerto Rico er en kort gåtur væk. I lejlighederne kan du lave mad til dig selv, købe friskbagt brød i bageren lige på den anden side af gaden og bare nyde morgenmaden på terrassen.

Morasol Suites

Morasol Suites har en god beliggenhed og fine moderne lejligheder nær den hyggelige småbådshavn i Puerto Rico. Solterrassen på øverste etage byder på en enestående udsigt. Her kan du synke ned i jacuzziens bobler, mens du ser ud over det glitrende Atlanterhav.

Palacete de Villa Magna - vinter 24/25

Palacete de Villa Magna er et dejligt hotel med skøn beliggenhed mellem havnen og shoppingcenteret i Puerto Rico. Her findes et mindre poolområde med solstole og parasoller. Ved poolområdet og i alle lejligheder kan du også benytte gratis wifi.