Maspalomas Resort by Dunas

apollo mondo family

 • • All Inclusive indgår
 • • Store rummelige lejligheder
 • • God beliggenhed i Maspalomas

Velkommen til Maspalomas Resort by Dunas, vores nye og fine Apollo Mondo Family-hotel på De Kanariske Øer! Her trives både store og små familier i de rummelige lejligheder, og med All Inclusive inkluderet i prisen skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for penge på ferien. Her kan du finde Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, holdtræning og en dejlig Mondo Café på tagterrassen!

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 3-6 personer, heraf 1 barn. 4-værelses lejligheder for 4-8 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Mange aktiviteter til børn
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,7 km
Til centrum: 1,1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Få en unik hoteloplevelse på Maspalomas Resort by Dunas, hvor charmerende bungalower ligger i en afslappet atmosfære. Bad i skønne pools, nyd smagsrige buffeter og nyd solnedgange og ægte baristakaffe på tagterrassen.

Poolområde og strand
I hotellets frodige have er der to poolområder, et med pool og separat børnepool og et med pool med børnesektion. Der er også en splashpool, Duni Park, for de mindste børn. Alle pools er opvarmet til mindst 24 grader om vinteren, men pooltemperaturen kan falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole, parasoller og håndklæder kan lånes. Poolbar. Sandstranden i Maspalomas ligger et stykke væk, men hotellet har bus dertil fire gange om dagen. På stranden kan der lejes solstole og parasoller.

Restaurant
I hotellets restaurant serveres en morgenmadsbuffet samt frokost og middag. Buffeterne er omfattende og variationen og kvaliteten af maden vil lokke dig til at prøve forskellige smagsvarianter hver dag. Poolbaren La Palapa - Bar & Grill serverer drinks, is, sandwich, pizza, hamburgere og pommes frites. Her er også eftermiddagskaffe hver dag, og om aftenen fungerer den som grillrestaurant flere aftener om ugen.

Baristakaffe på Mondo Café
På Mondo Café kaffe- og juicebar kan du købe cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige typer friskpresset juice, lokale kager og is med tilbehør – alt sammen af højeste kvalitet! Caféen ligger på hotellets tagterrasse, som er det perfekte sted at nyde smukke solnedgange.

Børneklub og svømmeskole
Apollos egen børneklub Club Polly & Mino tilbyder kvalitative, sjove og lærerige aktiviteter seks dage om ugen. Kloge og sjove Polly & Mino er børnenes favoritter som dukker op alle vegne på hotellet. Du kan også overraske dit barn ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner. Her kan du læse mere om Polly & Mino. Du kan også udvikle dit barns svømmekundskaber i Apollos egen svømmeskole Swim School by Apollo. Vores instruktører er uddannede og lærer børnene at tage svømmemærker.

Fitness og holdtræning
Som på alle Apollo Mondo Family hoteller tilbydes holdtræning med skandinavisktalende instruktører. Et mindre fitnessrum til egen træning er også tilgængeligt.

Øvrigt
Gratis wifi. Der er et minimarked på hotellet. Gåafstand til sanddynerne, shopping og til golfbanen. Trafikken omkring hotellet samt musik og lyde fra hotellets showbar kan for nogle lejligheder opfattes som forstyrrende.

Indgår i Apollo Mondo Family på Maspalomas Resort by Dunas

 • Wifi
 • Fitnessrum
 • 4 træningshold om dagen
 • Solstole, parasoller og poolhåndklæder
 • Busservice til stranden

Mod betaling

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Vaskemaskine og tørretumbler

Måltider

Indgår:

Vær opmærksom på

Maspalomas Resort by Dunas er et Apollo Mondo Family-hotel i perioden 19. oktober 2024 - 4. april 2025. Uden for denne periode er der ingen konceptaktiviteter som Swim School by Apollo, børneklubben Club Polly & Mino eller træningspas med skandinavisktalende instruktører.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino for børnene
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Food & Beverage
 • Holdtræning & fitness indgår
 • Direkte transfer t/r hotellet
 • Wifi indgår

Alle hoteller i Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotel Cordial Green Golf er et godt valg, hvis du elsker golf. På dette hotel bor du nemlig ved siden af den fine golfbane i Maspalomas. Slap af ved poolen efter morgenmaden eller tag hotelbussen til stranden. De lyse etagelejligheder ligger i hyggelige bungalower og har terrasse.

Canary Garden Club - vinter 23/24 & sommer 24

Den familievenlige Canary Garden Club ligger i de rolige, grønne omgivelser i Maspalomas. Der er masser af plads til leg og afslapning, og det hyggelige poolområde med opvarmede pools til både store og små, bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotel Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkluderet i prisen! Her bor du i bekvemme værelser med plads til op til fire personer, og du kan vælge at nyde den spanske sol ved hotellets poolområde, eller hoppe på hotellets gratis bus, som kører til og fra stranden flere gange hver dag.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er en oase af afslapning under den kanariske sol. Her kan gæster over 18 år nyde fred og ro i Junior-suiter Deluxe og Deluxe-suiter og områder kun til dem. Hotellet tilbyder også aktiviteter i dagtimerne og aftenunderholdning.

Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas er et perfekt hotel til familieferier, hvor familier med børn og unge kan bo i familie-suiter med plads til op til seks personer, og den ældre generation kan bo i en 2-værelses villa. Der er flere poolområder med store pools, børnepools, sjove splashpools og en pool med aldersbegrænsning. Hotellet ligger i Maspalomas og har sin egen bus, der kører ned til stranden flere gange om dagen. Tilkøb gerne All Inclusive for en ekstra behagelig familieferie på Gran Canaria.

Canary Garden Club - vinter 24/25

Bo på familievenlige Canary Garden Club i bungalows i rolige og grønne omgivelser i Maspalomas. På området er der masser af plads til leg og afslapning, og det hyggelige poolområde med opvarmede pools for store og små bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt.