Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er en oase af afslapning under den kanariske sol. Her kan gæster over 18 år nyde fred og ro i Junior-suiter Deluxe og Deluxe-suiter og områder kun til dem. Hotellet tilbyder også aktiviteter i dagtimerne og aftenunderholdning.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Junior-suiter for 1-3 personer. Suiter for 1-3 personer. Junior-suiter Deluxe (aldersgrænsen er 18 år) for 2-3 personer. Deluxe-suiter (aldersgrænsen er 18 år) for 3-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,5 ud af 10
Baseret på 49 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 2,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels ligger i et dejligt område i det sydlige Gran Canaria, mellem Parque Natural de las Dunas de Maspalomas, stranden og golfbanen i Maspalomas.

Der er et dejligt poolområde med stor pool og separat børnepool samt dejlige solstole at slappe af i. Skønne balinesiske solstole kan lånes mod betaling. Poolen er opvarmet til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Poolhåndklæder kan lånes, hvis du skal udskifte dem, er dette mod et gebyr. Hotellet har en bus der kører mellem hotellet og stranden flere gange hver dag, det koster ikke noget at køre med.

Både varme og kolde internationale retter tilberedes af de bedste lokale råvarer. Disse serveres på buffetrestauranten Palmera til morgenmad, frokost og middag. Snackbaren Ola bar serverer enklere måltider til frokost og middag, og i O2 baren kan du slukke tørsten med en drink efter eget valg (indgår ikke i All Inclusive)

Aktiviteter i løbet af dagen for voksne. Aftenunderholdning for hele familien hver aften. Legeplads. Fitnessrum for gæster over 16 år. Parkering ved hotellet, hvis du lejer bil. Minimarked.

For gæster i værelser for voksne over 18 år
Der er et område på hotellet der er dedikeret for gæster i værelser med en aldersgrænse på 18 år. Der er poolområde med stor pool og mod betaling er der dejlige balinesiske solsenge. Derudover er der Duna Corner, som serverer drikkevarer akkompagneret af en lækker udsigt over Maspalomas' klitter.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes

 • Helpension, inklusiv drikkevarer
 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

Helpension inklusiv drikkevarer til morgenmads-, frokost- og middagsbuffet. De inklusive drikkevarer er et glas vand, sodavand, øl eller vin til frokost og middag.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet på restaurant Palmera, kl. 08.00-10.30
 • Frokostbuffet på restaurant Palmera, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet på restaurant Palmera, kl. 18.00-21.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 11.00-23.00

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår dette også:

 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks samt et større udvalg af drinks fra internationale mærker ad libitum i en af hotellets barer, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotel Cordial Green Golf er et godt valg, hvis du elsker golf. På dette hotel bor du nemlig ved siden af den fine golfbane i Maspalomas. Slap af ved poolen efter morgenmaden eller tag hotelbussen til stranden. De lyse etagelejligheder ligger i hyggelige bungalower og har terrasse.

Canary Garden Club

Bo på familievenlige Canary Garden Club i bungalows i rolige og grønne omgivelser i Maspalomas. På området er der masser af plads til leg og afslapning, og det hyggelige poolområde med opvarmede pools for store og små bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotel Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkluderet i prisen! Her bor du i bekvemme værelser med plads til op til fire personer, og du kan vælge at nyde den spanske sol ved hotellets poolområde, eller hoppe på hotellets gratis bus, som kører til og fra stranden flere gange hver dag.

Vista Oasis

I Sonneland-området, ca. 3 kilometer fra Maspalomas centrum, ligger lejlighedshotellet Vista Oasis. Her kan I slappe af ved det dejlige poolområde og du har gåafstand til restauranter, butikker og barer. Du kan vælge mellem, at bo i en 2-værelses lejlighed, hvor All Inclusive er inkluderet eller du kan vælge kun at tilkøbe morgenmad eller halvpension.

Maspalomas Resort by Dunas

Velkommen til Maspalomas Resort by Dunas, vores nye og fine Apollo Mondo Family-hotel på De Kanariske Øer! Her trives både store og små familier i de rummelige lejligheder, og med All Inclusive inkluderet i prisen skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for penge på ferien. Her kan du finde Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, holdtræning og en dejlig Mondo Café på tagterrassen!