Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

På Kumara Serenoa by Lopesan Hotels kan du rigtig slappe af under den kanariske sol. Her kan de voksne nyde fred og ro i værelser og områder kun til dem. Og for børnefamilierne og andre, der gerne vil være aktive, er der aktiviteter i dagtimerne og underholdning hver aften.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Junior-suiter for 1-3 personer. Suiter for 1-3 personer. Junior-suiter Deluxe (for voksne over 18 år) for 2-3 personer. Deluxe-suiter (for voksne over 18 år) for 3-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,4 ud af 10
Baseret på 64 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 2,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels ligger i et dejligt område i det sydlige Gran Canaria, mellem Parque Natural de las Dunas de Maspalomas, stranden og golfbanen i Maspalomas.

Her er dejlige pools, en stor pool og en separat børnepool samt solstole. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Håndklædeservice tilbydes mod betaling. Hotellet har en bus, der kører mellem hotellet og stranden flere gange hver dag (mod betaling).

Både varme og kolde internationale retter tilberedes af de bedste lokale råvarer. Disse serveres på buffetrestauranten Palmera til morgenmad, frokost og middag. Snackbaren Ola bar serverer enklere måltider til frokost og middag, og i O2 baren kan du slukke tørsten med en drink efter eget valg.

Aktiviteter i løbet af dagen for voksne og børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Legeplads. Aftenunderholdning for hele familien hver aften. Gratis fitness for gæster over 16 år. Parkering ved hotellet, hvis du lejer bil. Lille butik. Begrænset trafik.

For gæster i værelser for voksne over 18 år Der er et område på hotellet der er dedikeret for gæster i værelser for voksne over 18 år. Der er poolområde med stor pool og mod betaling er der dejlige balinesiske solsenge. Derudover er der Duna Corner, som serverer drikkevarer akkompagneret af en lækker udsigt over Maspalomas' klitter.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes

  • Helpension inklusiv drikkevarer
  • All Inclusive

Helpension inklusive drikkevarer er morgenmads-, frokost- og middagsbuffet. Den inkluderede drik er et glas vand, sodavand, øl eller vin til frokost og middag.

All Inclusive

Når du tilkøber All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30 på restaurant Palmera
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00 på restaurant Palmera
  • Middagsbuffet, kl. 18.00-21.30 på restaurant Palmera
  • Ubegrænset forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer, kl. 10.00-23.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotel Cordial Green Golf er et godt valg, hvis du elsker golf. På dette hotel bor du nemlig ved siden af den fine golfbane i Maspalomas. Slap af ved poolen efter morgenmaden eller tag gratis bussen til stranden i stedet. De lyse etagelejligheder ligger i hyggelige bungalower og har terrasse.

Canary Garden Club

Bo på familievenlige Canary Garden Club i bungalows i rolige, grønne omgivelser. På området er der masser af plads til leg og afslapning, og det hyggelige poolområde med opvarmede pools for store og små bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotel Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkluderet i prisen! Her bor du i bekvemme værelser med plads til op til fire personer, og du kan vælge at nyde den spanske sol ved hotellets poolområde, eller hoppe på hotellets gratis bus, som kører til og fra stranden flere gange hver dag.

Vista Oasis

I Sonneland-området, ca. 3 kilometer fra Maspalomas centrum, ligger lejlighedshotellet Vista Oasis. Her kan I slappe af ved det dejlige poolområde og du har gåafstand til restauranter, butikker og barer. Du kan vælge mellem, at bo i en 2-værelses lejlighed, hvor All Inclusive er inkluderet eller du kan vælge kun at tilkøbe morgenmad eller halvpension.

Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas er det seneste i rækken af populære Apollo Mondo Family-hoteller. Der er plads til den store familie i de rummelige lejligheder, og All Inclusive er inkluderet i prisen. Og som altid hos vores Apollo Mondo Family er der selvfølgelig Club Polly & Mino, Svømmeskole ved Apollo, holdtræning og en dejlig Mondo Café med terrasse!